Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal fa compatibles Halloween i la Castanyada

Divendres hi havia passatge del terror i dissabte es vivia la funció de titelles “La castanyera”
Moment de l'espectacle(Foto:facebook Àrea Cultura de Can Trabal)
Moment de l'espectacle(Foto:facebook Àrea Cultura de Can Trabal)

dijous 07 novembre 2013

Celebrar Halloween i la Castanyada és compatible. Així ho demostren activitats com les realitzades aquest darrer cap de setmana a Can Trabal, organitzades per l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del municipi. Divendres l’acte principal es vivia amb l’exitós passatge del terror, a la zona de la piscina. Per l’endemà dissabte, es programava una representació de titelles, amb el conte de “La castanyera”, de la companyia Sebastià Vergés. Aquesta activitat donava contingut a la festa “Olèrdola Viu El Parc”, l’activitat que s’organitza cada any rotativament en un nucli diferent del municipi dins del programa Viu El Parc.

Miriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que aquest any es va demanar una activitat relacionada amb la castanyada per a poder programar a Can Trabal. (àudio)

L’espectacle de titelles va agradar a la mainada assistent aquest dissabte al matí. Mulinari assenyala que la funció “els va atrapar”.(àudio)

Des de l’Ajuntament cada any es programa en un nucli diferent activitats del Viu el Parc, seguint el criteri que el Parc d’Olèrdola és de tots els olerdolencs.(àudio)

El fet d’haver-se realitzat l’endemà del passatge del terror podia haver condicionat que l’assistència a l’espectacle de titelles a no fos tan nombrosa com la desitjada. Amb tot, s’assenyala que la funció va ser de gran qualitat i va permetre gaudir d’un format d’espectacle no massa sovintejat dins de les propostes que es programen a Olèrdola adreçades al públic familiar.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions