Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal prioritza les activitats gratuïtes pels infants perquè ningú quedi exclòs de les festes

Durant la Festa de la Primavera no caldrà pagar per gaudir de llits elàstics, passejades en poni i xocolatada
Fragment del cartell que anuncia els actes
Fragment del cartell que anuncia els actes

divendres 23 maig 2014

Un dels propòsits de l’Àrea de Cultura de Can Trabal és que tots els veïns i veïnes d’aquest nucli d’Olèrdola puguin gaudir de les festes que s’organitzen. És per això que en la seva programació prioritzen oferir activitats gratuïtes pels més petits. Aquest dissabte, durant la Festa de la Primavera, en tenim un bon exemple. Gràcies a la col·laboració d’un veí, durant tot el dia els més petits podran practicar salts en llits elàstics. Una altra de les activitats que aquest dissabte tenen els infants a la seva disposició, de forma gratuïta i en horari de 4 de la tarda a 8 del vespre, són les passejades en poni. Per arrodonir-ho, tampoc hi faltarà una xocolatada. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, destacava que ofereixen aquestes activitats gratuïtes perquè cap infant es quedi sense festa.(àudio)

Aquest dissabte és un dia de festa grossa a Can Trabal, amb la Festa de la Primavera. L’acte central és el de la paella popular, que se servirà a partir de les 2 del migdia, a la pista poliesportiva, després de la missa dedicada a la verge de Fàtima. Aquesta any s’estrenava un nou sistema de venda anticipada de tiquets. La previsió és la d’acabar reunit a 200 persones, tal i com va passar l’any passat.(àudio)

Un dels atractius de la missa en honor a la verge de Fàtima és la participació de cors rocieros de la comarca, que han fet que l’activitat sigui una de les més esperades dins del calendari festiu de Can Trabal. (àudio)

Les activitats les organitza l’Àrea de Cultura, conjuntament amb la Germandat de la verge de Fàtima. Des de l’Àrea de Cultura es fa una crida als veïns del conjunt del municipi per a que participin dels actes que es convoquen aquest dissabte.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Consulta la totalitat del cartell que anuncia la Festa de la Primavera, clicant aquí

Document Actions