Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal recupera les dates clàssiques de celebració de la Festa Major

L’Àrea de Cultura ha tornat a programar els actes el primer cap de setmana d’agost

dilluns 15 juliol 2013

Aquest 2013, la Festa Major de Can Trabal recupera les seves dates tradicionals de celebració i es farà el primer cap de setmana d’agost. L’any passat els actes es van fer durant el darrer cap de setmana del mes de juliol, per evitar coincidir amb altres activitats al municipi. L’Àrea de Cultura, organitzadors de la Festa Maor, van valorar l’experiència i han cregut més convenient tornar a fixar la Festa Major a inicis d’agost. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Can Trabal, ens explica que ja estan treballant en els preparatius d’una festa que inclourà pallassos, xocolatada, l’actuació dels balls de Sant Pere Molanta, festa de l’escuma, inflables i música.(àudio)

Imma Rodriguez incidia en què des de l’Àrea de Cultura s’havia optat per mantenir de nou els actes de la Festa Major en les dates tradicionals. (àudio)

Imam Rodríguez analitzava que en alguns anys s’havia notat una baixada d’activitat a Can Trabal, en bona part per no tenir la piscina en funcionament. Afegeix que no tenir aquesta instal·lació en ús és un inconvenient, però assenyala que cal assumir la realitat.(àudio)

L’Àrea de Cultura de Can Trabal afronta els preparatius de la Festa Major després d’haver deixat enrere, el passat 6 de juliol, una jornada lúdica i festiva que va incloure torneig de futbol sala, jocs pels infants, sopar popular i bingo.

Document Actions