Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal viu amb caliu i participació la Festa de la Primavera

A la paella popular hi participaven gairebé 200 veïns i es va comptar amb activitats gratuïtes pels més petits
Una de les activitats va ser l'actuació de la batukada d'Olivella
Una de les activitats va ser l'actuació de la batukada d'Olivella

dilluns 26 maig 2014

La Festa de la Primavera ocupa un lloc ben assenyalat dins del calendari festiu de Can Trabal. En l’edició d’enguany, celebrada dissabte 24 de juny, aquesta importància es va posar de nou de manifest. Els veïns d’aquest nucli del municipi van respondre a les propostes que organitzava l’Àrea de Cultura de Can Trabal i es va viure una jornada de gran ambient veïnal. La primera de les activitats va ser la missa en honor a la verge de Fàtima, organitzada per la Germandat de Nostra Senyora de Fàtima. La missa va comptar amb la participació d’un cor rociero i després es va donar pas a la paella popular, amb la participació de gairebé 200 persones. Per la tarda els més petits van poder fer de forma gratuïta passejades en poni. També van actuar les panderetes de Sant Pere Molanta i els timbalers d’Olivella. Tampoc hi va faltar una xocolatada i durant to el dia els més petits van poder saltar en llits elàstics, també de forma gratuïta.FestaPrimavera2.JPG

Raul Sánchez, membre de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, ens oferia una valoració molt positiva de la Festa per la participació dels veïns.(àudio)

Per l’ambient que es vivia, Sánchez posa l’accent en les activitats de la missa amb Cor Rociero i la paella. (àudio)

El regidor Juanma Samblàs, veí de Can Trabal, subratlla la importància que la Festa es vagi mantenint i també feia notar el caràcter gratuït de les activitats adreçades als més petits.(àudio)

A la pista poliesportiva de Can Trabal també es van instal·lar parades on es podien adquirir manualitats i productes artesans. Els més petits també tenien la possibilitat de gaudir d’un taller de maquillatge.

Les properes activitats que organitza l’Àrea de Cultura són el torneig de futbol sala, que es preveu pel dissabte 5 de juliol, i la Festa Major, que aquest any es farà el 25, 26 i 27 de juliol. Per a fer donacions i formalitzar la venda de taules per la Festa Major, les persones interessades caldrà que es passin pel local social. El cap de setmana del 14 i 15 de juny i del 12 i 13 de juliol, en horari de 6 a 7 de la tarda; mentre que el 28 i 29 de juny, l’horari serà de les 17:30 a les 18:30h.

Escolta les entrevistes a Raul Sánchez i Juanma Samblás, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions