Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Trabal viu aquest cap de setmana la Festa de la Primavera

És la primera activitat pública organitzada per la nova Junta de l’Àrea de Cultura, encapçalada per Marina Moral

divendres 29 abril 2016

Aquest cap de setmana l’Àrea de Cultura de Can Trabal organitza en aquest nucli del municipi la Festa de la Primavera.  Aquest any la celebració conté ingredients que la fan diferent respecte altres anys. I és que és la primera activitat pública que organitza la nova junta de l’Àrea de Can Trabal i , a més, s’incorporen activitats el dissabte. Un dels integrants de la junta, el vocal Juan Alberto Moreno, explica que es mantenen les activitats clàssiques de diumenge amb el dinar popular i la missa rociera en honor a la Verge de Fàtima. Però  també s’han afegit propostes per dissabte, com una sortida a peu per a visitar les caves Valldosera. (àudio)

El primer dels actes de dissabte s’ha previst a les 10 del matí, amb un torneig de petanca. A les 6 de la tarda es podrà fer aquesta sortida a finca Valldosera i a partir de les 9 de la nit , al local social, s’ha programat el sopar veïnal per a continuació projectar cinema.

Diumenge l’activitat comença amb jocs per a tota la família, a  la pista, des de les 11 i fins dos quarts d’una. La missa rociera, amenitzada pel coro Àrenas del Camino, s’ha previst a la una el migdia i la botifarrada a dos quarts de 3. Juan Alberto Moreno espera que es comptarà amb la màxima participació en aquests actes de diumenge. (àudio)

La nova junta l’ encapçala Marina Moral, que és la nova rpesidenta de l’Àrea de Cultura, i persegueix el propòsit de continuar el treball de l’anterior junta i contribuir a dinamitzar la urbanització.(àudio)

L’Àrea de cultura de Can Trabal convida als veïns de tots els nuclis del municipi a participar d’aquesta Festa de la Primavera. La botifarrada de diumenge té un preu de 4’5 euros. Els tiquets es poden adquirir al bar “No te va a gustar” i durant les activitats de la mateixa Festa de la Primavera.

Escolta l'entrevista a Juan Alberto Moreno, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions