Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canal 20 amplia el seu compromís de servei al municipi amb “El balcó de les entitats”

Cada programa d’entrevistes es dedica a una de les entitats d’Olèrdola i s’emet els dilluns a les 13:30, 20:30 i 00:30h

dilluns 09 novembre 2015

Els continguts de proximitat han tingut un renovat impuls aquesta temporada a la graella de programació de Canal 20-Ràdio Olèrdola, l’emissora municipal de ràdio. Un dels programes que s’han incorporat en l’oferta de l’emissora és “El balcó de les entitats”, un espai dedicat en exclusiva al plural teixit associatiu del municipi. Armand Beneyto és el presentador i director.

Cada programa es dedica a una de les entitats d’Olèrdola, presentant com es van fundar, les activitats que fan i els propòsits que persegueixen. L’espai s’emet els dilluns, després de l’informatiu “Penedès Actualitat”,  en tres edicions: a les 13:30 h, a les 20:30h i per la matinada, a les 00:30h.

El programa s’afegeix a l’oferta informativa local que es produeix des de Canal 20-Ràdio Olèrdola. A més de l’informatiu “Penedès Actualitat”, continua en antena el veterà programa “Olèrdola Actualitat”, de dimarts a divendres, en els mateixos horaris d’emissió en què els dilluns es pot escoltar “El balcó de les entitats” . El programa d’esports “Canal Esportiu”, dedica mitja hora diària, de dilluns a divendres, al seguiment de les competicions i proves esportives de proximitat, prioritzant Olèrdola. Aquest programa d’actualitat esportiva s’emet a les 14:00, a les 21:00 i a les 01:00h.

Entre setmana, els serveis informatius ofereixen butlletins informatius als dos quarts i durant dissabte i diumenge s’emet l’informatiu resum de cap de setmana, a les 15:00h.

Canal 20-Ràdio Olèrdola és una emissora associada a la Xarxa de Comunicació Local. El suport d’aquest grup d’emissores permet coproduir part dels continguts de proximitat que es poden seguir des del 107.0 de la FM.

Document Actions