Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canal 20-Ràdio Olèrdola oferirà aquest diumenge un programa especial dedicat a les eleccions

Serà a partir de les 19:00h, amb les opinions dels protagonistes i els resultats

dimecres 20 maig 2015

La ràdio municipal d’Olèrdola, Canal 20-Ràdio Olèrdola(107.0 FM), emetrà un programa informatiu especial en directe el diumenge 24 de maig, a partir de les 19:00 h, dedicat a les eleccions municipals. S’oferirà un espai de debat i opinió entre membres que representen a cada candidatura, així com el seguiment de l’escrutini i el resultat final, amb les valoracions dels caps de llista.

L’emissió d’aquest informatiu especial el diumenge s’afegeix al seguiment que es fa des de Canal 20-Ràdio Olèrdola de l’activitat generada al municipi durant la campanya electoral, incloent la cobertura de tots els actes públics convocats a Olèrdola per les tres candidatures i una entrevista especial als candidats a l’alcaldia.

Les entrevistes als caps de llista s’emeten els tres darrers dies de campanya. Aquest dimecres 20 de maig s’emet l’entrevista a Fina Mascaró, d’ERC, a les 13:00h, a les 20:00h i a les 24:00h. Dijous 21 de maig, en el mateix horari, s’oferirà l’entrevista al candidat a l’alcaldia per CiU, Josep Sánchez. El darrer dia de campanya electoral, divendres 22 de maig, l’entrevista que s’emetrà serà la feta a Lucas Ramírez, candidat d’ApO.

Les entrevistes es podran descarregar, a partir del mateix dia de l’emissió per ones, des del servei de “ràdio a la carta” existent a la web municipal

Document Actions