Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis d’estacionament al carrer Wilson amb col·laboració ciutadana

L’aparcament es limita a una de les dues bandes, en anys alterns
Els canvis han entrat el vigor el 3 de setembre
Els canvis han entrat el vigor el 3 de setembre

dimecres 19 setembre 2012

Després de superar “la prova de foc” que ha suposat l’inici del curs escolar, l’Ajuntament d’Olèrdola ha fet un balanç satisfactori dels resultats obtinguts en els primers dies d’entrada en vigor dels canvis d’aparcament introduïts al carrer Wilson de Sant Pere Molanta.

Els canvis consisteixen en limitar l’aparcament a una de les dues bandes, en anys alterns, en el tram del carrer Wilson que va del carrer Sant Roc al de Font-tallada. En els anys parells, l’estacionament s’habilita en el costat dels números imparells del carrer, mentre que en els anys senars serà quan es podrà aparcar en el costat del carrer dels números parells. El carrer manté el doble sentit de circulació i el propòsit de les modificacions és el de resoldre els problemes de circulació originats en aquest carrer, especialment en motiu de l’entrada i sortida de l’escola.

Joan Forns, regidor de serveis municipals, explicava que aquests primers dies d’entrada en vigor “han anat molt bé” i destacava la col·laboració veïnal(àudio)

Abans de decidir aplicar els canvis, l’Ajuntament va recollir les opinions de veïns. Entre les propostes valorades hi havia la possibilitat de passar el carrer a sentit únic de circulació. Al final s’optava per aquest sistema de l’aparcament altern limitat a banda i banda, tal i com indicaven la majoria de les veus consultades.(àudio)

Un dels factors que també ha incidit en facilitar una positiva entrada en vigor dels canvis ha estat que no hi ha autocar escolar, després de l’anul·lació de la línea de transport no obligatori que connectava Can Trabal amb l’escola Rossend Montané. Joan Forns recordava que l’aparcament del costat de la pista s’utilitza ara més i també feia notar que els pares que porten els seus fills a l’escola mostren una actitud cívica i es van mentalitzat de la necessitat d’estacionar en els espais habilitats(àudio)

Joan Forns assenyalava que després de l’entrada en vigor d’aquests canvis que regulen l’estacionament al carrer Wilson ara al municipi no existeixen altres problemàtiques similars que requereixen una actuació immediata. Amb tot, una actuació preferent dels agents municipals és la regulació del trànsit en les hores d’entrada i sortida de le escoles de Moja i de Sant Pere Molanta.

 

 

Document Actions