Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis durant l’estiu en els horaris de les misses a les parròquies d’Olèrdola

A Sant Miquel i a Sant Pere Molanta es faran, alternativament, a les 10 del matí. A Moja serà a les 9 del matí
Diumenge, a Sant Pere Molanta, la missa la presidia el bisbe Agustí Cortès
Diumenge, a Sant Pere Molanta, la missa la presidia el bisbe Agustí Cortès

dijous 10 juliol 2014

Durant l’estiu els serveis religiosos a les parròquies d’Olèrdola es mantenen però registren alguns canvis. A les parròquies de Sant Miquel d’Olèrdola i de Sant Pere Molanta, durant els mesos de juliol i agost, les misses es faran els diumenges a les 10 del matí, alternativament. Durant el mes de juliol, a Sant Miquel s’ha establert la missa els dies 13 i 27 de juliol. A Sant Pere Molanta es farà missa el 20 de juliol. Durant l’agost, a Sant Pere Molanta hi haurà missa el 3 d’agost. Per festivitats assenyalades al poble,  el divendres 15 d’agost es farà missa a Sant Pere Molanta a les 10 del matí. L’endemà dissabte 16 d’agost és Sant Roc, vot del poble a Sant Pere Molanta, i la celebració s’ha programat a les 11:30h.  A Sant Miquel hi haurà missa el 10, 17 i 24 d’agost.

A Moja, els diumenges i festes de juliol, agost i setembre la missa es farà a les 9 del matí. A partir del 21 de setembre, a les 13h. Els dies feineres, la celebració es farà els dijous, a dos quarts de vuit del vespre. Per la Festa Major de Moja hi haurà dues celebracions. Divendres 25 de juliol, festivitat de Sant Jaume, a dos quarts de vuit del vespre. I el diumenge 27 de juliol, a la una del migdia.

Mossèn Joan, diaca responsable de les parròquies de Sant Miquel i de Sant Pere Molanta, explicava que aquesta celebració alternativa de misses els diumenges als dos pobles és degut a les seves vacances. També assenyalava que és un període on es pot notar menys la reducció de serveis religiosos.(àudio)

Mossèn Joan exposava que l’Església ha d’afrontar la crisi de vocacions, present també amb molts altres àmbits de la societat, adaptant-se als temps.(àudio)

El bisbe Agustí Cortès, que diumenge visitava Sant Pere Molanta en motiu de la benedicció de la imatge del sant que s’ha instal.lat a la façana del temple, també esmentava que hi ha manca de vocacions i assenyalava que parròquies com les d’Olèrdola es mantenen actives gràcies a la feina dels laics.(àudio)

Durant aquests dies, des de la parròquia de Moja també s’ha informat que les inscripcions per a fer la catequesi parroquial es podran formalitzar els dijous 18 i 25 de setembre, en horari de 5 a 7 de la tarda. Es podran apuntar al primer curs els infants nascuts a partir de l’any 2006. El segon curs està destinat als que ja hagin fet el primer curs. També hi ha la possibilitat de fer un curs de seguiment, per aquells que ja hagin fet els dos cursos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Document Actions