Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana d’actes solidaris per tancar la Festa Major d’Hivern de Moja

S’han programat activitats per infants, pedalada i concert amb l’Escola Municipal de música de Vilafranca

divendres 25 gener 2019

 

Aquest segon i darrer cap de setmana de Festa Major d’Hivern de Moja està marcat per la solidaritat. A banda d’oferir propostes lúdiques que faran passar estones entretingudes a grans i petits, tots els actes previstos tenen la finalitat de recaptar fons a benefici de las Fundació Sant Joan de Déu per a contribuir en la seva lluita contra el càncer infantil.

Dissabte, a les 5 de la tarda, al Local Nou es farà un taller de maquillatge solidari. Mitja hora després, sense deixar el Local, es podrà gaudir d’animació amb els personatges de Minnie i Mickey Mouse, amb berenar solidari. El donatiu per participar en l’activitat és de 3 euros, amb tiquet de participació en la rifa d’una panera.

Diumenge es realitza la pedalada solidària, promoguda pel club BTT El bressol. Des de les 10 i fins les 10:45 es poden fer les inscripcions al Local Nou, amb un donatiu per dorsal de 3 euros incloent el tiquet de la rifa de la panera. La sortida de la pedalada serà a les 11:00 i en finalitzar se servirà un pica pica.

Agrupats en quatre combos, alumnes de l’escola municipal de Música de Vilafranca Maria Dolors Calvet oferiran el concert solidari de les Festes de Sant Macari de Moja, al Local Nou, aquest diumenge a les 6 de la tarda.

La participació de conjunts instrumentals de l’escola municipal de Música de Vilafranca és ja una de les cites fixes de les Festes d’Hivern de Moja i aquesta darrers anys s’ha consolidat com un des actes rellevants de la programació.

Dos d’aquests conjunts de música moderna els dirigirà Xavi Díaz i els altres dos David Miret, director de de l’escola. En un cas amb major presència de guitarra i en l’altre d’instruments de vent, però mantenint la mateixa base. El director de l’escola de música, David Miret, ha subratllat que les condicions del Local Nou són molt bones perquè els alumnes vagin agafant experiència interpretant música en concerts davant de públic.

El donatiu solidari per gaudir del concert és de 3 euros i també es podrà participar en el sorteig d’una panera. En el vestíbul del Local Nou s’instal·larà una parada amb polseres Candela i articles de la Fundació Sant Joan de Déu.

Document Actions