Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de Bingo Popular i capta pels Diables de Moja

El bingo comptava amb 75 col·laboradors i 200 participants, mentre que diumenge es venien un centenar de calendaris

dijous 18 desembre 2014

Dissabte a la tarda es va celebrar al Local Nou la sisena edició del Bingo Popular dels Diables de Moja. Per participació i nivell dels premis, la colla demostrava que seguia mantenint la mateixa incidència que en anys anteriors, reafirmant l’èxit de l’acte.

Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, oferia un balanç satisfactori i posava l’accent en què el Local Nou presentava un molt bon aspecte, amb 200 persones gaudint del bingo.(àudio)

Aquest any es comptava amb 75 col·laboradors que oferien variats productes i serveis. Tots ells conformaven 11 línies i bingos amb vistosos regals i serveis molt atractius, com un pernil o una nit d’hotel, passant per àpats i consumicions, serveis de perruqueria, massatges o begudes. Txus Búrdalo agraïa la implicació dels col·laboradors i l’esforç de la coll per fer realitat un any més el Bingo, que permet recaptar fons perquè els Diables disposin de recursos per a les activitats que fan al poble durant l’any.(àudio)copy2_of_Diables2.JPG

Just a l’endemà del bingo, la colla seguia treballant per a oferir grans espectacles de foc en les seves cercaviles. Aquest cop els hi tocava als Diables petits, que diumenge al matí sortien al carrer per a posar a la venda el seu calendari per aquest 2015.Lidia Vivar assenyala que s’havien assolir més vendes de les esperades.(àudio)

Ser diable petit també implica treballar en equip i per un objectiu comú, valor que es confirma en la colla en veure la implicació i participació dels nens i nenes i la complicitat de les seves famílies.(àudio)

La colla va sortir al carrer acompanyada dels timbalers grans, per acabar venent més d’un centenar de calendaris pels carrers del poble. Qui ho desitgi, pot obtenir el calendari a El Tren verd o bé a  queviures Sílvia.

Escolta les entrevistes a Txús Búrdalo i Lidia Vivar, realitzades per Josep Sesma i emeses per Canal 20-Ràdio Olèrdola.

 



 

Document Actions