Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de Festa del Most a Moja amb sopar, ball, cercavila i trepitjada de raïm a l’antiga

Les inscripcions al sopar de dissabte es poden fer aquest dimarts i dijous al bar Avinguda, de 20 a 21h
El Celler Cooperatiu tornarà a ser centre d'activitat de la Festa del Most
El Celler Cooperatiu tornarà a ser centre d'activitat de la Festa del Most

dimarts 11 octubre 2016

Aquest cap de setmana Moja viu la seva Festa del Most, amb menys actes que en les darreres edicions però mantenint les propostes més significatives. Així, per dissabte s’ha programat al Local Nou un sopar i ball de nit, a partir de les 22.00, amb el grup Alea. Les inscripcions es poden fer aquest dimarts i dijous, al bar Avinguda de Moja, en horari de 20 a 21h.

Diumenge, a les 11 del matí, es preveu iniciar la cercavila des de la plaça de l’Església. En acabar, al Celler Cooperatiu, s’ha programat una trepitjada de raïm a l’antiga. Seguidament, al mateix Celler Cooperatiu, s’oferiran tallers infantils i vermut popular.

La presidenta de la Comissió de Festes de Moja, Anna Molero, explicava que en el sopar mantenen la mateixa línia que l’any passat. Per motius logístics, aquest any han decidit no fer esmorzar popular el diumenge.(àudio)

Aquest any la festa del Most s’avança una setmana per garantir que el raïm es manté en condicions per a fer la trepitjada.(àudio)

Per la Comissió de Festes, el Celler Cooperatiu és un espai de referència al poble en el món vinícola i per això ha de tenir protagonisme dins dels actes de la Festa del Most.(àudio)

Des de la Comissió de Festes es confia que el sopar del Most tindrà una participació similar a la de l’any passat, quan es van acabar inscrivint 122 persones.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions