Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de Festa Major d’Hivern a Moja

Amb calçotada, correfoc, concert i ball, actuació dels balls populars, animació infantil, missa i cant dels goigs a Sant Macari, espectacle familiar i exposicions a la Torre

dimarts 16 gener 2024

Després de la representació diumenge passat de l’obra “Projecte Mir”, aquest cap de setmana es viuran els actes centrals de la Festa Major d’Hivern de Moja, en honor a Sant Macari. Dissabte a les 9 del matí es prepararà una calçotada per tothom, al Local Nou, al preu de 5 €. Per la tarda, a les 7, els Diables organitzen el Correfoc. I a les 11 de la nit s’ha programat  ball amb l’orquestra “La Band Gogh”.

El primer dels actes de diumenge es viurà a les 11, al Local Nou, amb l’exhibició dels balls populars. Seguidament hi haurà animació infantil amb Més Tumàcat, amb servei de bar. A la una, a l’església,  missa i cant dels goigs a Sant Macari. Per acabar la programació, a les 6 de la tarda, hi haurà r espectacle familiar amb el mag Raül Black, a benefici de La Marató.

Dissabte i diumenge, d’11 a 13h i de 5 a 7 de la tarda, es podran veure a la Torre les exposicions artesanes de Jordi Álvarez i de Maria Àngela de Cal Guardiet, a benefici també de la Marató.

Mireia Boscà, membre de la comissió de festes, indicava que es manté el format de la Festa d’Hivern, sense registrar-se gaires canvis.(àudio)

Les dates condicionen i provoquen que es busquin emplaçaments coberts per fer les activitats. És el cas de l’actuació dels balls populars, que ja ha passat a consolidar-se en el format d’exhibició a l’interior del Local Nou. (àudio)

Des de la Comissió de Festes s’anima a tothom a participar i a gaudir de la Festa Major d’Hivern de Moja.(àudio)

Escolta l’entrevista a Mireia Boscà, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Mireia Boscà, membre de la Comissió de Festes

Galeria d'Imatges

MireiaBoscàOk.jpeg

Document Actions