Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de Festa Major Petita a Sant Pere Molanta

Dissabte s’ha programat sopar i ball; per diumenge hi ha concurs de pastissos i activitats pels infants

dimecres 27 juny 2018

El treball conjunt de la Societat Principal-Unió i de l’Ajuntament d’Olèrdola ha fet possible que aquest cap de setmana es pugui programar la Festa Major Petita de Sant Pere Molanta. Recuperant la tradició de fer un sopar popular durant el cap de setmana proper a la Revetlla de Sant Pere, una de les activitats centrals de la Festa Major Petita es viurà aquest dissabte a la nit, amb sopar, ball i sorteig a partir de les 21:00h, amb el grup Pentagrama. L’endemà diumenge, 1 de juliol, a les 11h s’ha programat concurs de pastissos a la Sala de la Societat, en categoria d’ adults i infants. A les 12 es podrà seguir un espectacle d’animació infantil amb la Companyia “Més Tumacat” i seguidament “Aquafest”. Ja per la tarda, a les 18:30h, a la pista s’ha programat una gimcana que donarà pas a les 19:30h a una xocolatada. El punt i final de la Festa Major Petita de Sant Pere Molanta el marcarà una traca.

Míriam Mulinari, tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, posava l’accent en aquesta voluntat de recuperar el sopar de veïns dins de la programació de la Festa Major Petita.(àudio)

Un dels propòsits de la programació és poder comptar amb la participació del públic familiar.(àudio)

La voluntat és la de mantenir aquesta Festa Major petita dins del calendari d’activitats d’inici d’estiu a Sant Pere Molanta.(àudio)

El preu del sopar és de 18 euros pels adults i de 8 euros pels infants. Els tiquets es poden adquirir a la Fleca Fontanals, Cal Ton i al Bar de la Societat. Per a l’espectacle infantil caldrà portar banyador i roba vella per participar en la gimcana.

Escolta l’entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions