Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana de Festes del Most a Olèrdola

Activitats al Celler de Moja i teatre a Sant Pere Molanta, amb “Efecte glacial”, dues de les propostes destacades
"Efecte Glacial" obre la Roda de Teatre de l'Alt Penedès
"Efecte Glacial" obre la Roda de Teatre de l'Alt Penedès

divendres 18 octubre 2013

Olèrdola serà un dels centres d’interès aquest cap de setmana de l’atapeït calendari de festes del most que aquests dies tenen lloc a la comarca. I és que al municipi coincideixen fins a dues d'aquestes festes, que tenen el seu origen en la celebració del final dels treballs de la verema.

A Moja, les activitats s’inicien aquest mateix divendres, amb el 4t Tapajazz. A partir de 2/4 de 10 de la nit actuarà al Local Nou el grup Punt Volat. Dissabte, a partir de les 9, s’aniran succeint al Celler Cooperatiu diferents activitats. Es començarà amb un esmorzar popular. A partir de les 10 hi haurà l’actuació dels balls populars, per seguir amb una trepitjada de raïm a l’antiga, tallers infantils, visites guiades i passejades en carro. A les 7 de la tarda, el Local Nou acollirà un tast de vins i l’endemà diumenge, a 2/4 de 8, hi haurà el maridatge de vins i caves de Cal Feru amb patés de Cal Mitjans.

La Festa del Most de Moja es completarà el cap de setmana de la setmana que ve, 26 i 27 d’octubre, incloent el Sopar i Ball del Most.

A Sant Pere Molanta la primera de les activitats de la Festa del Most és un taller d’elaboració de “cup cakes” que ja té totes les places disponibles cobertes. A la una del migdia hi haurà a la Sala un piscolabis pels infants. Per la nit, a les 11, actuarà “Ferran Sinatra”, amb entrada gratuïta.Diumenge s’ha programat una sortida social, a partir de les 10, per a visitar el Museu de geologia i del guix de Vilobí del Penedès, per seguir amb una visita a les instal·lacions de Mas Tinell. En tornar hi haurà pica pica i per la tarda teatre, amb la representació d’"Efecte glacial", a càrrec del grup El Molí, d'Els Monjos. L’obra és de Carles Casas i és interpretada per Marina Lumeras i Mateu Bauçà. Es presenta com “una comèdia amb humor negre i un final inesperat”.

Document Actions