Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoles reobertes però sense infants

Cap infant assisteix aquest dilluns a les escoles d’Olèrdola en el primer dia autoritzat de reobertura limitada dels centres

dilluns 01 juny 2020

 Aquest dilluns era el primer dia en què les escoles de municipis en fase 2 de desescalada, com és el cas d’Olèrdola, reobrien amb limitacions i assistència voluntària. En concret, per als infants de P3,P4 i P5 es contemplava l’acollida voluntària de 9 a 13h en el cas que tots els adults de la unitat familiar facin treball presencial no flexible. Per a la resta de cursos, els plans d’obertura de centres de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta preveuen tutories i atenció individualitzada en dies i horari concret.

Les dues escoles han confirmat que cap família amb infants en educació infantil ha utilitzat el servei aquest dilluns 1 de juny. Els centres han reobert, però sense acollir cap infant.

A l’escola Circell de Moja, en els cursos de 1r a 5è, s’ofereix un dia puntual de tutoria, limitats a grups de 13 infants. Segons el nombre de nens es faran torns. Cada grup té assignat un dia específic, entre el 9 i el 16 de juny.  En el cas de 6è, els alumnes podran anar a l’escola de forma voluntària, en grups de màxim 13 alumnes, els dimecres.

En el cas de 1r a 5è de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta, es contemplen tutories amb cita prèvia. A 6è , a més de la possibilitat de fer la tutoria individualitzada, es contempla un suport voluntari de finalització d’etapa, amb trobades programades. Caldrà confirmar assistència mitjançant el correu electrònic.

Per anar presencialment a l’escola hi ha d’haver absència de simptomatologia de covid-19 i prendre la temperatura abans d’anar al centre. No haver donat positiu durant els 14 dies anteriors, ni haver estat en contacte amb algun positiu els 14 dies anteriors. Tenir les vacunes al dia i que l’infant no presenti malalties cròniques complexes.

Les entrades i sortides a les escoles han de ser esglaonades, amb un únic acompanyant i sense que les famílies entrin al centre. L’alumnat haurà de mantenir una distància entre ells de 2 metres. L’ús de mascaretes és indicat a primària i el material escolar ha de ser d’ús individual.

Document Actions