Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Capta dels Diables de Moja aquest dissabte per oferir el calendari on es despullen

El recorregut s’iniciarà des de la plaça de l’Església, a partir de les 5 de la tarda

divendres 13 desembre 2013

Dins de les iniciatives recents promogudes pel teixit cultural d’Olèrdola, una de les més comentades ha estat el calendari que han elaborat els Diables de Moja per a l’any 2014. Inclou fotografies de components de la colla despullats. De manera artística i sense nus integrals. Diuen que es fotografien així per a fer front a les retallades, amb el propòsit de recaptar fons que els permeti mantenir el mateix nivell d’activitat que han pogut desplegar els darrers anys. El calendari ja està a la venda a la Cassoleta de Sant Jaume de Moja. A Vilafranca també es pot adquirir a l’administració de loteria del barri de Sant Julià i a La Fornal. Aquest dissabte els Diables oferiran la venda del calendari en una capta que recorrerà els carrers del poble de Moja.

A aquestes alçades, quan la campanya de vendes tot just acaba de començar, els resultats econòmics són una incògnita però sí que es pot parlar d’un esclatant èxit promocional dels Diables. Un bon exemple és que el vídeo que mostra el making of del calendari s’aproxima als 1.800 visionats. Txus Búrdalo, el cap de colla dels Diables de Moja, subratlla ’impacte que ha produït la notícia de fer un calendari així.(àudio)

La capta de dissabte comptarà amb l’animació musical dels timbalers de la colla, que aniran anunciant per tots els carrers l’oferiment del producte als veïns.(àudio)

La imatge promocional de calendari més difosa ha estat una del mateix Búrdalo. Els comentaris que ha rebut han estat nombrosos, reconeixent-li la gosadia.(àudio)

El calendari es posa a la venda a un preu de 10 euros. Els diables han editat 300 exemplars i esperen poder exhaurir-los en les properes setmanes.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions