Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, estarà aquest diumenge a Moja

Intervindrà durant el col·loqui posterior a la representació de l’obra “Iaia!”
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC

dimecres 12 febrer 2014

La representació de “Iaia!”, aquest diumenge a la tarda a Moja, té molts ingredients que converteixen la cita en excepcional. L’obra és el comiat de Montserrat Carulla dalt dels escenaris i l’organitza el grup territorial de l’ANC, dins de les activitats que s’impulsen des de l’entitat per a ampliar els suports a favor de la independència de Catalunya. L’esforç per organitzar una representació teatral d’aquest nivell en un poble de les dimensions de Moja no ha passat desapercebut per l’ANC. Tant és així que membres del seu Secretariat Nacional, incloent la presidenta, Carme Forcadell, hi donen actiu recolzament i assistiran aquest diumenge a la funció. Durant el col·loqui posterior que oferiran els actors quan acabi l’obra, es preveu que Forcadell també intervingui i adreci unes paraules al públic que omplirà el Local Nou de Moja.

Fina Mascaró, membre del grup territorial de l’ANC d’Olèrdola, explicava que ja fa dies que tenien confirmada l’assistència de Forcadell a Moja però per prudència no ho han volgut anunciar fins la mateixa setmana de la representació.(àudio)

La funció té ja garantit un esclatant èxit de convocatòria. En només 10 dies, abans d’acabar l’any, es van esgotar les 500 entrades posades a la venda. Durant aquests darrers dies, els organitzadors han fet diferents provatures per garantir la màxima confortabilitat als espectadors, tenint en compte les característiques del Local Nou de Moja i el fet que les entrades no són numerades. Fina Mascaró explicava que, gràcies a les aportacions dels locals socials de Sant Miquel i de Sant Pere totes les 500 cadires del Local Nou aquest diumenge seran còmodes.(àudio)

“Iaia!” es va estrenar a Salt i va omplir aquest mes de gener totes les funcions programades al teatre Romea de Barcelona. Ara engega una gira que portarà l’espectacle fins a 70 localitats catalanes. Tal i com ha passat a Moja, a tot arreu on s’anuncia l’obra les entrades s’esgoten al poc temps de posar-se a la venda. En el cas d’Olèrdola, el grup territorial de l’ANC ja feia mesos que estava interessat en portar al municipi un personatge popular vinculat a l’ANC. Les gestions per a portar l’obra “Iaia!” es van iniciar abans de que s’estrenés.(àudio)

Per necessitats d’organització, aquest diumenge les portes del Local Nou s’obriran a les 17.30h, mitja hora abans de l’inici de l’obra. Per les persones que vinguin de fora de Moja es recorda que hi ha zones habilitades d’aparcament davant de les escoles i el camp de futbol, a l’entrada del poble venint des de Vilafranca i davant el Centre Cívic La Xarxa.

Escolta l'entrevista a Fina Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions