Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carmen Nieves guanya el concurs per triar la portada del programa de la FM de Sant Pere Molanta

El Grup de Joves recuperava la iniciativa de triar la portada entre dibuixos elaborats pels alumnes de l’escola

dimarts 21 juny 2016

Carmen Nieves, alumna de 6è de l’escola Rossend Montané, ha guanyat el concurs convocat entre l’alumnat de l’escola de Sant Pere Molanta per a triar la imatge que il·lustrarà la portada del programa de la Festa Major del poble. El Grup de Joves de Sant Pere Molanta recuperava així la iniciativa de proposar als alumnes de l’escola Rossend Montané que elaboressin dibuixos amb les imatges que els hi suggereix la Festa Major.

El veredicte del premi s’ha donat a conèixer aquest dilluns al matí, al vestíbul de l’escola  Rossend Montané. Guillem Albà, membre de la Junta del Grup de Joves, es mostrava satisfet per l’èxit de participació i “sorpresos pel nivell artístic”.(àudio)cONCURSdIBUIX2.JPG

Carmen Nieves ha volgut transmetre en el seu dibuix diversió i molt de color. No s’esperava guanyar, però sí que en acabar de dibuixar-lo va pensar que li havia quedat molt bé.(àudio)

Àngels Urgell, directora de l’escola, indicava la importància de que els nens s’identifiquin amb el poble.(àudio)

Els quatre dibuixos finalistes també es reproduiran en el programa de la Festa Major. Els seus autors són Toni Gil, de 1r; Sara de Castro, de 4t; Sara Corrio, de 5è i Yveth, de 3r. Tots els dibuixos estaran exposats durant la Festa Major i la guanyadora i finalistes rebran un reconeixement abans de l’inici del pregó de la Festa Major, el divendres 12 d’agost.

Escolta les entrevistes a Guillem Albà i Carmen NIeves, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions