Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval infantil a Moja aquest dissabte a la tarda amb festa de disfresses i xocolatada

La festa l’organitza la Comissió de Festes a les 18:00h, al Local Nou, abans de l’inici de la Rua de Carnaval

dimecres 01 març 2017

La Comissió de Festes de Moja organitza per aquest dissabte a la tarda una festa de carnaval infantil. La cita serà a les 18:00h, al Local Nou de Moja, i inclourà xocolatada amb melindros pels infants.

La presidenta de la Comissió de Festes, Anna Molero, recordava que la festa segueix la línea dels darrers anys i es programa abans de l’inici el mateix dissabte de la Rua de Carnaval.(àudio)

Cada any la festa té una gran resposta i acaben sent centenars les persones que es reuneixen a l’interior del Local Nou per a viure l’activitat. La música, el confeti i els infants disfressats aporten un inequívoc ambient de carnaval.(àudio)

En els darrers dos anys la Comissió de Festes ha optat per no oferir una actuació en directe i centrar l’activitat en la música enregistrada i en la distribució de quantitats industrials de confeti. (àudio)

La xocolatada s’elabora gràcies a la col·laboració d’Ascen Yuste. L’activitat es preveu que s’allargui fins a dos quarts de 8, just quan s’ha establert l’inici de la Rua de Carnaval de Moja.

Escolta l'entrevista a Anna Molero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions