Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval Infantil a Moja aquest dissabte a les 6 de la tarda

L’organitza la Comissió de Festes i serà al Local Nou, amb entrada gratuïta i berenar pels més petits

dijous 19 febrer 2015

La Comissió de Festes de Moja no deixa passar cap celebració destacada per oferir activitats al poble. En aquest cas, per carnaval, tornen a organitzar una festa pels més petits. Serà aquest dissabte,a  les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja. Respecte altres edicions, aquest carnaval infantil és “més senzill”, segons explicava un dels integrants de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez. I és que no hi haurà cap espectacle en directe. Es tracta d’oferir un punt de trobada per a fer festa,amb música, disfresses, molt de confeti i berenar pels més petits.(àudio)

Lucas Ramírez explicava que aquesta nova aposta de format de festa infantil per carnaval es fa després de comprovar com havia funcionat l’activitat els darrers anys.(àudio)

La Festa de Carnaval infantil de Moja és cada any molt concorreguda. El fet de convocar-la dues hores abans de l’inici de la Rua de Carnaval de Moja és un factor que ajuda a aquest èxit de participació, tal i com explica Lucas Ramírez. (àudio)

Des de la Comissió de Festes s’anima a tothom, grans i petits, a que participin de la festa de dissabte a la tarda i vagin disfressats.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions