Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval infantil a Sant Miquel aquest diumenge a la tarda

Actuarà l’animador Pep Ayora a partir de les 18:00h i després hi haurà xocolatada
Es fa una crida perquè els infants vagin disfressats
Es fa una crida perquè els infants vagin disfressats

dijous 20 febrer 2014

El rei Carnestoltes no arriba fins dijous de la setmana que ve, Dijous Gras. Però l’ambient de Carnaval ja es podrà viure a Olèrdola aquest cap de setmana. I és que la Societat La Lleialtat de Sant Miquel organitza per aquest diumenge a la tarda, a partir de les 6, el Carnaval infantil al Local social Rossend Montané. Hi haurà l’actuació de l’animador Pep Ayora i, en acabar, se servirà una xocolatada.

La presidenta de la Societat La Lleialtat, Maria Montané, recorda que repeteixen el model d’activitat que han adreçat als infants els darrers anys per Carnaval. També mantenen el criteri sobre la data i opten per anticipar-se uns dies a les jornades tradicionals de Carnaval, per així evitar coincidir amb altres celebracions carnavalesques. (àudio)

Les nombroses activitats que fa La Lleialtat durant l’any estan pensades perquè els veïns del poble en gaudeixin, però també desitgen compartir-les amb veïns d’altres nuclis. És per això que Maria Montané ha fet una crida a que aquest diumenge hi participessin disfressats tots els nens i nenes que ho desitgin.(àudio)

Abans de diumenge, a Sant Miquel ja es va viure un acte vinculat al Carnaval, amb un sopar i ball. Montané explica que no van ser masses les persones disfressades, però la resposta dels veïns va ser molt positiva i es van superar les 120 persones inscrites.(àudio)

Després de viure el Carnaval, la Societat prepararà pel proper mes de març la convocatòria de la seva assemblea anual de socis.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions