Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnaval infantil aquest dissabte a la tarda al Local Nou de Moja

A partir de les 18:00h hi haurà màgia i animació amb Xavi Udina i xocolatada pels infants
El Local Nou va viure l'any passat un animat Carnaval Infantil
El Local Nou va viure l'any passat un animat Carnaval Infantil

dijous 06 març 2014

La Comissió de Festes de Moja torna a organitzar una festa infantil de Carnaval. Serà aquest dissabte al Local Nou, a partir de les 6 de la tarda, i es comptarà amb la màgia i l’animació de Xavi Udina. També hi haurà paperets en quantitats industrials i en acabar se servirà una xocolatada pels infants. Lucas Ramírez, membre de la Comissió de Festes de Moja, destacava que els més petits formen part de la festa i per això s’ha tornat a organitzar aquesta activitat de carnaval pensada per a ells.(àudio)

L’any passat el Local Nou es va omplir durant el Carnaval Infantil, programat abans de l’inici de la rua de Moja. Tothom pot anar disfressat, però la crida es fa especialment pels més petits.(àudio)

Aprofitant l’anunci de l’acte de la festa infantil de Carnaval, la Comissió de Festes ha fet una crida pública per a que més persones s’incorporessin a la comissió.(àudio)

L’objectiu és aconseguir una comissió més forta per seguir organitzant tots els actes de l’any i, si s’escau, algun de nou. Per ampliar informació les persones interessades poden posar-se en contacte amb Lucas Ramírez( 679 77 66 14), Jordi Massana (690 21 41 44), Jaume Pellissa(607 84 07 75) i Pablo Alonso(647 14 41 93).

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions