Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos comparteixen per 10è any consecutiu la campanya “Compra a prop”

Hi participen 113 establiments dels tres municipis i es sortejaran 74 premis. Es pot participar del 22 d’octubre al 19 de novembre
Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos; Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola; i Xavi Revuelta, alcalde de Castellet i la Gornal
Imma Ferret, alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos; Fina Mascaró, alcaldessa d'Olèrdola; i Xavi Revuelta, alcalde de Castellet i la Gornal

dimarts 17 octubre 2023

Per 10è any consecutiu els ajuntaments de Castellet i la Gornal, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos promouen la campanya de dinamització comercial “Compra a prop i descobreix el teu entorn”. Des d’aquest diumenge 22 d’octubre i fins el proper 19 de novembre els 113 establiments participants repartiran entre els seus clients un total de 40.000 butlletes en paper per poder optar a 74 premis, entre els quals hi ha àpats, visites, lots d’alimentació o sessions a centres estètics. També es podrà participar per mitjans telemàtics a través d’un codi QR disponible als establiments participants.

Una de les novetats de la campanya aquest 2023 és que en els establiments hi hauran noves bústies commemoratives, amb un disseny actualitzat. Es calcula que la campanya  genera un “retorn” de 136’8€ per cada euro gastat, el seu impacte directe és de 800.000 € i genera 8’4 llocs de treball a temps complet.

Promoure el comerç de proximitat

Durant la presentació de la campanya, realitzada aquest dilluns al migdia al Conjunt monumental d’Olèrdola, l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, resumia que la campanya té el propòsit de “promoure el comerç de proximitat” així com fomentar el coneixement dels municipis i la seva “oferta turística i cultural”.  Mascaró assenyalava que es tracta d’una companya totalment consolidada i interpretava que el lleuger descens de comerços participants ( de 125 de l’any passat  als 113 d’aquest 2023) seria atribuïble a que, malauradament, s’han registrat tancaments de comerços. L’alcaldessa d’Olèrdola indicava que un dels reptes estratègics és atraure el jovent al comerç de proximitat.(àudio)

L'alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, oferia un balanç satisfactori dels 10 anys de la campanya, amb un alt grau d’implicació dels comerços locals. Ferret indicava que aquest any s’ha optat per reduir el número de bústies,  fomentant així la butlleta electrònica. L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos també subratllava “el gran moviment” que suposa la campanya per l’economia local, amb aquest impacte de 800.000 € i la creació de 8‘4 llocs de treball. (àudio)

Xavi Revuelta, alcalde de Castellet i la Gornal, incidia en què la campanya té l’objectiu de “reforçar el teixit comercial” dels tres municipis. La campanya es realitza en aquestes dates per així avançar-se a les campanyes de Nadal i , pel cas de Castellet i la Gornal, suposa una oportunitat de contribuir a donar a conèixer el municipi i els seus atractius.(àudio)

Sorteig el 23 de novembre i lliurament de premis el 29 de novembre

El sorteig es realitzarà el 23 de novembre i l’acte de lliurament dels premis s’ha fixat pel proper 29 de novembre,  a la Masia Mas Catarro dels Monjos.

Escolta les entrevista, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Arxius Adjunts

Galeria d'Imatges

Compraaprop1OkOk.jpg
CompraaProp2OKOk.jpg
CompraaProp2OKOk.jpg

Document Actions