Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcades de Reis i repartiments de regals a Moja, Can Trabal, Sant Miquel i Sant Pere

Entitats i molts veïns col.laboren per fer possible l’estada dels Reis Mags a Olèrdola aquest dissabte
Imatge de la cavalcada de l'any passat
Imatge de la cavalcada de l'any passat

divendres 04 gener 2013

 

Els Reis Mags no faltaran a la seva cita amb els infants d’Olèrdola i aquest dissabte, 5 de gener, arribaran al municipi disposats a repartir regals.

A Moja compten amb la col.laboració del Grup de Joves. La cavalcada dels Reis farà la seva entrada pel poble a les 7 de la tarda, per la plaça de l’Església. Després es desplaçaran al Local Nou. Allà els Reis lliuraran un obsequi als nens i després faran un tomb pel poble.

En cavalcada arriben també els Reis Mags a Can Trabal, Sant Miquel i Sant Pere Molanta. El primer punt del recorregut serà a Can Trabal, a un quart de 6 de la tarda, on es preveu també el repartiment de regals. Els Reis continuaran la seva ruta fins a Sant Miquel. Al local social Rossend Montané preveuen arribar a tres quarts de vuit del vespre, procedint al repartiment de regals. De Sant Miquel, la comitiva reial enfilarà rumb cap a Sant Pere Molanta. Allà els hi espera molta feina. A tres quarts de 9 es preveu l’arribada i repartiment de regals a la Sala. Després visitaran Can Torres per repartir-hi els regals. Finalment, els Reis tornaran a Sant Pere a repartir els regals a les cases.

Aquesta feinada els Reis la podran fer gràcies a l’organització de l’Ampa de l’escola Rossend Montané, l’Àrea de Cultura de Can Trabal i la Societat La Lleialtat de Sant Miquel.

L’Ampa de l’escola avisa que “les alegries” dels fills es poden portar el dia 5 de gener, de 3 a 5 de la tarda, a la Sala, especificant nom i cognoms i si són per repartir a la Sala o a casa (amb l’adreça). Es recorda que per portar els regals a casa cal recollir-ne també un altre a la Sala.

Document Actions