Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CCOO convoca aquest dijous a Moja una xerrada sobre la situació del sistema públic de pensions

L’acte serà les 19:00, al Centre Cívic La Xarxa, i comptarà amb Cristina Faciaben, de la direcció de CC.OO de Catalunya
Cartell que anuncia l'acte
Cartell que anuncia l'acte

dilluns 08 juny 2015

Aquest dijous 11 de juny, a les 7 de la tarda, el sindicat CC.OO convoca una xerrada a Moja per parlar de la situació del sistema públic de pensions. L’activitat és oberta a tothom i s’ha previst fer al Centre Cívic La Xarxa.

Albert Rodríguez, responsable de CC.OO de l’Alt Penedès i Garraf, explicava que la voluntat del sindicat és la d’oferir activitats descentralitzades a municipis del territori, més enllà dels actes que es puguin convocar habitualment a les localitat més poblades, com Sant Sadurní, Vilafranca o Vilanova.(àudio)

La xerrada es vol que sigui participativa i que permeti als assistents resoldre els dubtes que puguin plantejar. Per això es comptarà amb Cristina Faciaben, secretària de socioeconomia de CC.OO de Catalunya.(àudio)

La xerrada és oberta a tothom i també resulta d’interès per a les persones que ara treballen i que tenen dubtes sobre la continuïtat del sistema de pensions. Des de CC.OO es defensa un sistema públic de pensions universal.(àudio)

La d’aquest dijous a Moja és la primera de les xerrades públiques convocades durant aquestes setmanes per CC.OO a l’Alt Penedès per a exposar temes d’interès, de manera descentralitzades, més enllà de les localitats més grans de la comarca.

Escolta l'entrevista a Albert Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions