Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebració especial de Sant Jordi a Moja amb activitats de “pinta-guixos” i lectura en veu alta

La Comissió de Festes ha ofert una positiva valoració perquè la participació registrada “ha superat les expectatives”

dilluns 26 abril 2021

 

 

La  Comissió de Festes de Moja ha ofert un balanç satisfactori de les activitats organitzades divendres per celebrar Sant Jordi. En destaquen la participació veïnal i la col·laboració rebuda per a fer possible l’activitat de pinta guixos, la sessió de lectura en veu alta programada al Local Nou, així com la crida conjunta amb l’Ateneu per guarnir façanes i balcons.

“Pinta-guixos”

La Comissió indica que l’activitat “dels Pinta-Guixos va tenir una molt bona acollida i al final s'hi van sumar una quarantena d'infants, tots ells acompanyats pels seus pares”. 

Tots plegats van fer uns dibuixos ben originals i van engalanar d'una manera ben especial la rambla Pau Casals. Respectant les mesures sanitàries pertinents, amb els nens i nenes  relacionant-se amb les seves bombolles del nucli familiar o bé amb la seva bombolla de convivència de l'escola, aquesta activitat a la rambla Pau Casals va contribuir  a fer una diada de St Jordi “diferent per l'excepcionalitat de l'emergència sanitària però, alhora, molt agradable”, tal i com resumeixen des de la Comissió de Festes.

Gràcies a la col·laboració d'Ignasi Blanca es va poder fer una foto aèria que permet tenir una altra perspectiva del guarniment de la rambla  .

Lectura en Veu Alta

Des de la Comissió de Festes assenyalen que l' activitat de la Lectura en Veu Alta “tot i tenir una participació una mica més tímida” va comptar amb la implicació  de 26 assistents, dels quals 13 eren lectors, sumant els lectors infantils i els adults.

La Comissió de Festes vol fer un agraïment públic “ a totes les veïnes i veïns que s'han sumat a la crida de participació que promovíem des de l'Ateneu Mogenc i la Comissió de Festes de Moja, tot guarnint els seus balcons i finestres”. I  és que, tal i com valoren, “feia molt goig veure com diferents carrers del poble eren lluïts pel toc i enginy dels veïns i veïnes”. Aquesta participació ha “contribuït a fer d'aquesta diada de  St Jordi, una diada ben especial i realment més bonica”.

Agraïments

Per concloure, la Comissió resumeix que “ a grans trets”,  s'han superat “les expectatives que teníem i estem summament contents de la  participació que hi ha hagut”. També volen subratllar l’agraïment a tots els veïns i veïnes que han participat de les activitats i també la col·laboració de les mestres, tant de la Paloma Solé com de la Isabel San José, directora de l' Escola Circell;  de  l' Ignasi Blanca i de la Marina i el Josep del bibliobús el Castellot. 

Document Actions