Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Centenars de periodistes d’arreu del món proven el nou Cupra Ateca a Olèrdola

Han estat convidats 800 periodistes i les sessions de conducció es faran fins el 12 de novembre

dimecres 31 octubre 2018

Aquests dies el municipi gaudeix d’una promoció inusual gràcies a l’acció de presentació, per a mitjans d’arreu del món, del nou Cupra Ateca. I és que des d’aquest dilluns i fins el proper 12 de novembre centenars de periodistes es desplacen fins a Olèrdola per a provar aquest vehicle, conduint-lo per la carreta d’accés al Conjunt monumental

Cecilia Sagastume, responsable de l’organització de l’esdeveniment, explica que el grup SEAT sempre vincula les seves presentacions en localitzacions emblemàtiques del territori.(àudio)

Després de conduir el nou cotxe, molts dels periodistes estan interessats en fer la visita al jaciment arqueològic i es preveu que en les seves cròniques facin referència a Olèrdola.(àudio)

La majoria de periodistes que han confirmat la seva visita a Olèrdola són de mitjans europeus. Aquest dimarts s’han agrupat les visites de mitjans italians, entre els quals hi havia les principals capçaleres de diaris, com l’Stampa, la República o la Gazzeta dello Sport. I aquest dissabte s’han acreditat les principals televisions d’arreu de l’estat. L’activitat també ha despertat molt interès entre la premsa de França i Alemanya.

Olèrdola acull aquest intens acte de presentació del Cupra Ateca gràcies a Node Film Clúster, que ha canalitzat la petició de la companyia i ha suggerit l’ubicació. El seu director tècnic, Santi Roig, explica que Olèrdola disposa de molts indrets adequats per a acollir aquests esdeveniments i rodatges. En el cas de la carretera d’accés al castell s’ha tingut en compte que el volum de circulació no era molt elevat i s’ha tingut cura de minimitzar al màxim les molèsties.(àudio)

Roig subratlla que és difícil d’imaginar una acció promocional de la magnitud de la que viu Olèrdola aquests dies.(àudio)

Per atendre els periodistes des d’aquest dilluns i fins el dia 12 s’ha habilitat davant la muralla una impactant zona mòbil de recepció amb restaurant, idèntica a la que utilitza l’equip Repsol de motociclisme en els Grans Premis. Divendres que ve, en la jornada dedicada a acollir “influencers”, es comptarà també amb la presència del pilot Jordi Jané.

Escolta l'entrevista a Cecilia Sagastume i Santi Roig, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions