Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinta Bertran farà una crida a participar en les entitats durant el pregó de la FM de Sant Pere Molanta

El pregó marca l’inici dels actes principals de la Festa Major i s’ha programat dilluns, a les 21:00h, a la sala

divendres 10 agost 2018

Ben poques persones com la Cinta Bertran s’han implicat amb tant de compromís amb les activitats que es fan al poble de Sant Pere Molanta. Res que es fa al poble li és aliè i la seva tasca voluntària ha deixat empremta en bona part de les entitats del poble. Va formar part de l’AMPA  de l’escola Rossend Montané, de la Junta de la Societat Principal-Unió, de la Bolangera, del Rítmica Olèrdola, és membre dels Diables i dels geganters i a més ha col·laborat en esdeveniments com el Firamercat, amb la Vall Moranta i en actes impulsats pel Grup de Joves i l’Associació de Veïns i Entitats. Amb aquesta dilatada  trajectòria no era d’estranyar que un any o altre a Cinta Bertran li proposessin ser pregonera de la Festa Major. I ha estat aquest 2018.

Casada i mare de dues filles, aquesta molantenca de tota la vida té 56 anys i treballa d’administrativa. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, avançava que durant el pregó hi haurà representació de les entitats on hi ha estat vinculada, amb un agraïment explícit a la Junta de la Societat i al Grup de Joves. Amb l’autoritat que li dona tenir una activitat tan intensa en el teixit associatiu del poble, Cinta Bertran aprofitarà el pregó per a fer una crida a que els veïns participin en les activitats del poble.(àudio)

Sobre el format del pregó,  Cinta Bertran anuncia que en el pregó no es projectaran vídeos ni fotografies, però sí que hi hauran breus actuacions en viu que serviran per a rememorar moments importants d’aquesta implicació amb el poble.(àudio)

Sense desvetllar-ho del tot, Cinta Bertran sí que apunta que en el pregó hi conviuran els agraïments amb alguna nota crítica.(àudio)

El pregó de la Festa Major de Sant Pere Molanta el pronunciarà Cinta Bertran el dilluns 13 d’agost, a les 21:00h, a la sala. La mateixa nit el podreu descarregar en la web de l’Ajuntament i escoltar íntegre en un programa especial que Canal 20-Ràdio Olèrdola oferirà a les 13.15h del dimarts 14 d’agost.

Escolta l'entrevista a Cinta Bertran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions