Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU anuncia que no participarà en les comissions de treball convocades pel govern

Valoren que “no serveixen per res” i acusa al govern de no tenir en compte a l’oposició
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

dimecres 18 maig 2016

A través d’un comunicat de premsa, el grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola ha anunciat que no participaran en més comissions de treball convocades pel govern municipal. Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU, ha indicat que després de les reunions fetes en les dues comissions formades fins ara, han pogut “verificar el gran engany de la proposta de les comissions”.  Per Sánchez, el govern municipal no té en compte l’oposició i per això assistir-hi “no serveix per a res”.(àudio)

En el cas de la comissió de les escoles bressol, CiU ha fet notar que en cap moment el govern municipal va voler considerar la posició de CiU que defensava que tornés la gestió a l’Ajuntament i que no s’augmentessin les quotes.(àudio)

Pel que fa a la comissió d’urbanisme, CiU assegura que es van tractar uns temes “que res tenen a veure amb el que s’ha publicat”. Sánchez explica que es va parlar de solucions per “desbloquejar” la recepció de les urbanitzacions i no pas de fer “un estudi” . Des de CiU temen que l’elaboració de l’estudi pot ser una excusa que el govern utilitzi per seguir demorant la solució a la problemàtica.(àudio)

CiU reitera que no estan d’acord en l’augment de quotes a les llars d’infants “i molt menys en què es redueixi el servei” en una hora. CiU indica que lliura al govern “de convocar-nos a aquestes o altres comissions que vulguin crear” , per afegir que “així tindran més temps per preparar” els concursos per la gestió de les escoles bressol, per l’enllumenat públic o el del manteniment de les zones esportives. CiU entén que el govern també podrà tenir més temps “per donar resposta a les instàncies en el termini fixat” o per “reunir-se amb els veïns que ho sol.licitin”.

Per CiU, les comissions de treball tenen “la mateixa eficàcia que les decisions en el ple” perquè APO, en tenir la majoria absoluta, “fan el que volen”.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions