Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU acusa al govern d'actuar “de forma unilateral” amb les sol.licituds presentades al PUOSC

Josep Maria Sánchez apunta que projectes bàsics ara demanats s’havien d’haver garantit en època de bonança econòmica
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dimecres 06 març 2013

 

Un exemple més d’actuació unilateral del govern. Així valora el grup municipal de CiU com s’han presentat des de l’Ajuntament d’Olèrdola les sol·licituds de subvencions al PUOSC. El portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, ha manifestat que el govern d’ApO-PM ha presentat les peticions sense informar ni demanar opinió a l’oposició. Sánchez considera que es podia haver fet un treball conjunt, però indicava que aquesta manera d’actuar “de forma unilateral” és una pràctica habitual del govern.(àudio)

Tal i com va donar a conèixer fa uns dies l’alcalde d’Olèrdola, l’Ajuntament ha presentat al Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya cinc projectes d’inversions. Les sol.licituds demanen finançament per a completar la connexió de l’aigua d’ATLL al nou dipòsit de Sant Miquel i fer l’estació de bombament per a garantir l’arribada d’aquesta aigua a Viladellops. També s’ha sol·licitat finançament per a resoldre les deficiències en la xarxa d’aigües al carrer Wilson de Sant Pere Molanta. Un altre dels projectes presentats és el canvi massiu de làmpades en l’enllumenat públic del municipi. També opten al PUOSC la rehabilitació de la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament i  el cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta.

Josep Maria Sánchez apunta que algunes de les obres que ara es demanen en serveis bàsics s’havien d’haver garantit en temps de bonança econòmica. (àudio)

Des de CiU també es considera que els 560.000 euros pressupostats pel cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta és una quantitat “excessiva”.(àudio)

Josep Maria  Sánchez ha insistit en considerar que des del govern municipal no s’actua de forma dialogada i ha defensat que , pel volum del municipi d’Olèrdola, es podria treballar de forma conjunta i amb responsabilitats compartides.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions