Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resoltes satisfactòriament 33 de les 34 instàncies que CiU ha presentat fins setembre

Les instàncies corresponien a millores al nucli de Sant Pere Molanta i ara CiU n’ha presentat 36 més dedicades a Moja
CiU proposa millorar la seguretat en l'accés a les escoles
CiU proposa millorar la seguretat en l'accés a les escoles

dijous 29 octubre 2015

El grup municipal de CiU, a través d’un comunicat de premsa, ha donat a conèixer que el govern municipal “els hi ha fet cas” en 33 de les 34 instàncies que fins setembre han presentat amb propostes de millora en espais públics del nucli de Sant Pere Molanta.

L’Ajuntament ja ha realitzat 18 de les 34 propostes d’actuació que contenien les instàncies. Segons assenyala CiU, un grup de 15 han estat contestades i acceptades, restant pendents de fer. I només hi ha un cas en què el govern municipal no ha acceptat la proposta de la instància, per bé que sí que s’ha donat resposta.

Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, explicava que han presentat instàncies per a fer visibles les incidències en espais públics i millorar-los.(àudio)

En el comunicat, CiU considera que “ha estat una molt bona experiència, i valorem molt positivament el poder col·laborar en la millora del benestar del nostres veïns, i agraïm especialment a l’equip de govern que ens hagi fet cas en 33 de les 34 instàncies presentades”. (àudio)

CiU destaca que gràcies a aquestes instàncies, s’ha pogut resoldre incidències a Sant Pere Molanta com haver retallat els xiprers que entorpien el pas a l’Avd. Arboçar, o bé la reparació de defectes del paviment de les voreres que podien provocar caigudes, l’arranjament de punts de llum, o haver pintat el consultori. També s’ha pintat la marquesina de la parada de bus i es canviaran algunes papereres, es repintaran bancs de la sortida de l’escola i es netejaran zones verdes. Josep Sánchez considera que ha fet falta que ho denunciés CiU perquè aquestes actuacions s’acabessin realitzant.

El govern no ha recollit la proposta de canviar les baranes que hi ha en les sortides de les escoles. Sánchez valora que es tractava d’una de les instàncies més importants i que suposava recollir un neguit dels veïns.(àudio)

El grup de Ciu aquest més d’octubre ha presentat fins a 36 instàncies amb propostes de millora en espais de Moja. Per difondre de manera entenedora aquestes actuacions de seguiment i control de la tasca de l’Ajuntament, CiU les agruparà en colors, formant un semàfor. El color verd representa les instàncies contestades, acceptades i realitzades. En color groc les instàncies contestades i acceptades pendents de fer. I en color vermell les instàncies no acceptades, o no contestades. La informació es podrà anar seguint a través del facebook del grup.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions