Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU celebra la unitat a Olèrdola en defensa del dret a decidir

Per Josep Maria Sánchez, portaveu de CiU a l'Ajuntament, aquest treball conjunt s’hauria d’estendre a més àmbits
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

divendres 10 octubre 2014

CiU celebra la unitat a Olèrdola en defensa de la consulta del 9N, com s’ha expressat en mocions aprovades per unanimitat en els dos darrers plens municipals. Amb tot, el portaveu del grup municipal d’aquesta formació, Josep Maria Sánchez, creu que aquest treball conjunt s’hauria d’estendre a més àmbits. Per Sánchez, l’acte convocat per l’ANC a Olèrdola durant l’11 de setembre, és un clar exemple de treball unitari al municipi. Per això “li agradaria anar de la mà” amb el govern en més ocasions. Per refermar el seu convenciment de que cal que tots els regidors tinguin responsabilitats en les tasques de govern, Sánchez ha recorregut al símil futbolístic i ha dit que un partit “millor jugar-lo amb 11 jugadors, però a Olèrdola només es juga amb 6”.(àudio)

Sánchez ha valorat que la força del procés a favor de la consulta està “ al carrer i als municipis”, així com en el president Artur Mas i en els partits que estan a favor de la consulta. Per Sánchez, cal ser conscients que en un procés d’aquest tipus “és molt difícil no transgredir les regles del joc i la constitució”.(àudio)

Sánchez destacava el vot coincident a favor de la consulta defensat per part dels dos grups municipals amb presència al consistori d’Olèrdola. Pel portaveu del grup de CiU, preguntar a la ciutadania el seu parer no hauria d’ofendre a ningú.(àudio)

Josep Maria Sánchez creu que la reacció del govern de Madrid ha fet que en els darrers mesos forces indecisos s’acabessin convencent de que calia fer la consulta.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

 

Document Actions