Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per CiU, a Can Trabal cal deixar enrere “12 anys d’excuses” i tenir voluntat de solucionar problemes

CiU proposa que s’inverteixin anualment a cada urbanització 40.000 euros per avançar en la seva recepció

dilluns 18 maig 2015

El problema de la recepció de Can Trabal es pot solucionar, però per això cal deixar enrere “12 anys d’excuses”. Així ho manifestava aquest fet dissabte a la tarda  el candidat a l’alcaldia d’Olèrdola per CiU, Josep Sánchez, durant un acte electoral fet al Local Social de Can Trabal. Per Sánchez, cal que des de l’Ajuntament d’Olèrdola hi hagi voluntat per a posar solucions perquè “no podem continuar així 12 anys més”. (àudio)ActeCiuCanTRabal2.JPG
En la mateixa línea s’expressava el veí de Can Trabal i número 4 de la llista de CiU, Juan Alberto Moreno, que assenyalava que calia dissoldre l’actual Junta de Compensació i  triar-ne una de nova. Per a fer-ho, des de CiU s’entén que existeixen mecanismes per a completar les notificacions als membres “desapareguts”  i procedir a la convocatòria legal de la reunió. Juan  Alberto Moreno indicava que des de CiU hi ha “voluntat i ganes” per a que això es pugui fer. (àudio)

CiU també proposa fer una recollida gratuïta de la poda gratuïta, similar al funcionament de la recollida de mobles. Una altra de les propostes destacades és la de dedicar 40.000 euros anuals a Can Trabal. Sánchez exposava que aquesta era la part que li corresponia  per habitant si es té en compte la inversió mitjana feta a Olèrdola els dos darrers exercicis.

Un altre membre de la candidatura, José Fernández, veí de Can Trabal i número 11 de la llista, exposava que CiU vol posar una pèrgola a la zona de petanca i millorar la pista de futbol sala fent una graderia. Per Fernández, amb CiU al govern municipal hi haurà un aire nou perquè la llista treballa perquè Can Trabal tingui els mateixos serveis i tractament que tots els nuclis.(àudio)

Des de CiU també s’assenyalava que la llei exigeix que hi hagi clavegueram per a recepcionar un nucli, però defensen que cal negociar amb l’ACA i l’Agència de Residus, perquè la mateixa normativa assenyala que si la despesa és “desproporcionada o inassumible” es podrien pactar altres solucions.(àudio)

Sánchez també assenyalava que calia adaptar el que havien fet altres municipis, en la mateixa situació, per a procedir a l’aixecament de la prohibició d’atorgament de llicències d’obra nova. El candidat a l’alcaldia per CiU també defensava que a Can Trabal s’oferissin serveis municipals en cas d’existir demanda suficient, com les classes de gimnàstica per adults, i va tenir paraules de reconeixement pel treball que fa l’Àrea de Cultura.

Escolta les entrevistes relacionades amb l'acte de CiU a Can Trabal, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

 

 

 

 

Document Actions