Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU creu que ara es fan obres a Olèrdola perquè estem en el darrer any del mandat municipal

La regidora Mari Carme Villanueva diu que es veuen obres perquè “és l’últim any i s’acosten eleccions”
Imatge dels 5 regidors de CiU en un ple(foto:arxiu)
Imatge dels 5 regidors de CiU en un ple(foto:arxiu)

dijous 27 febrer 2014

El grup municipal de CiU considera que a Olèrdola es fan obres ara perquè estem a la recta final del mandat municipal. Mari Carme Villanueva, regidora de CiU, així ho ha manifestat en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. Villanueva apuntava que obres que ara s’han fet o estan a punt de fer-se, com la millora del camí de Can Ferran o les obres per completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel, feia temps que es podrien haver realitzat. En el cas del camí de Ferran, CiU ha recordat que feia 2 anys que s’havien demanat. D’altra banda, Villanueva recordava que la tramitació per fer les obres al carrer Major ja va iniciar-se quan CiU estava al govern, fa més de 10 anys. Per Villanueva “ja està bé que es facin” aquestes obres, però afegia que això passa ara perquè “és l’últim any i s’acosten eleccions”.(àudio)

El grup municipal de CiU ha reiterat la seva petició de realitzar sessions ordinàries de ple de l’Ajuntament d’Olèrdola un cop al mes. CiU manté que estan disposats a cobrar només l’assistència a un plenari ordinari cada trimestre.(àudio)

Mari Carme Villanueva ha assenyalat que, malgrat no produir-se plens amb caràcter mensual, els regidors del govern municipal “tenen la seva manera de cobrar cada mes”, en referència a la distribució que es fa entre els membres del govern de les assignacions que es cobren per Junta de Govern. Villanueva subratlla que un municipi com Olèrdola té temes suficients com per a fer un ple ordinari cada mes i també creu que les qüestions de personal no poden justificar no fer els plens amb aquesta periodicitat.(àudio)

Per CiU, la realització de plens amb caràcter mensual suposaria una major transparència en l’accés a la informació.

Escolta l'entrevita a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí(2)

 

Document Actions