Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU creu que l’Ajuntament hauria de prioritzar la construcció d’un pavelló d’esports

Josep Sánchez, portaveu de CiU, confia que les inversions plurianuals del mandat s’acabaran consensuant
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

dijous 26 novembre 2015

 

Seguint el criteri ja expressat en el seu programa electoral, el grup municipal de Convergència i Unió ha manifestat que l’Ajuntament d’Olèrdola hauria de prioritzar per aquest mandat la construcció d’un pavelló municipal d’esports. En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el portaveu del grup municipal de CiU, Josep Sánchez, ha manifestat que el projecte de cobriment de la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta no és el més idoni i no reuniria les menteixes prestacions que un pavelló. (àudio)

En el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola de dimarts es va aprovar, de manera paral·lela als pressupostos, un pla plurianual d’inversions pel mandat.  Es tracta d’una relació d’inversions que es planifiquen fer  o impulsar en els propers quatre anys. Des de CiU es confia que s’acabarà arribant a un acord entre els tres grups amb presència al consistori per a definir les inversions prioritàries que s’acaben sol·licitant en el programes d’ajuts convocats per altres administracions. (àudio)

Per CiU, seria convenient que les propostes d’inversions “siguin dels tres grups municipals”.(àudio)

Per una “descoordinació”, el grup de CiU no va poder lliurar les propostes d’inversions abans del ple d’aquest dimarts. La mateixa nit de dimarts ja les feia arribar al govern municipal. Sánchez ha insistit en assenyalar  que proposen inversions ja contemplades  en els seu programa. A l’hora de definir-ne les prioritàries, ha destacat aquesta proposta de centrar esforços perquè Olèrdola tingui un pavelló d’esports.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1)i aquí (2)

Document Actions