Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU critica “la puja indiscriminada de sou” a dos treballadors de l’Ajuntament

Josep Maria Sánchez qualifica la decisió d’arbitrària i creu que és un exemple de “falta de transparència”
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dimecres 14 maig 2014

El grup municipal de CiU ha criticat “la puja indiscriminada de sou” que el govern de l’Ajuntament d’Olèrdola hauria concedit a dos treballadors municipals. Segons ha explicat Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, el govern hauria aprovat complements de productivitat per valor de 1.350 euros trimestrals per a cadascun d’aquests dos treballadors que tenen dedicació parcial, a raó de 450 euros al mes per a cadascun. Sánchez explicava que es dóna el cas que l’informe per justificar la puja “el fa la mateixa persona que es beneficia de l’increment” i denunciava que la decisió s’havia pres sense cap mena d’informació a l’oposició.(àudio)

El portaveu del grup municipal de CiU qualificava la decisió “d’arbitrària” i de suposar “un greuge comparatiu”. Per CiU, la puja contrasta amb el fet que s’hagués acomiadat recentment a treballadors de l’Ajuntament, al·legant motius pressupostaris.(àudio)

Sánchez avançava que en els propers dies presentaria una instància al registre de l’Ajuntament preguntant al govern per què s’havia decidit “aquest fet aleatori”. Sánchez defensa que en l’actual situació no es modifiqui a l’alça cap retribució i, en cas de fer-ho, entén que caldria tractar-ho col·legiadament.(àudio)

El portaveu del grup municipal de CiU també assenyalava que l’equip de govern va reduir la periodicitat de les sessions ordinàries de plens, passant-se de mensuals a trimestrals, atenent el nivell de població del municipi. En canvi, segons CiU, en municipis de menys de 5.000 habitants no seria necessari la figura d’interventor, però sí que hi és actualment a l’Ajuntament d’Olèrdola. Per CiU, a l’Ajuntament hi ha “una duplicitat de càrrecs” que suposa un cost molt alt pels veïns.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1)i aquí(2)

Document Actions