Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU critica que el govern municipal crea comissions de participació però no les convoca

Mari Carme Villanueva assenyala que no s’ha reunit cap de les comissions creades amb participació de l’oposició
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU
Mari Carme Villanueva, regidora de CiU

dimecres 13 gener 2016

Els grups de CiU i d’ERC van acceptar l’oferiment del govern de participar en comissions de treball  per a tractar  diferents temàtiques de la gestió municipal. Però l’anunci de fer aquestes comissions encara no s’ha traduït en treball efectiu, segons ha assenyalat el grup municipal de CiU. Mari Carme Villanueva, regidora d’aquesta formació, ha lamentat que no s’hagués convocat encara cap d’aquestes comissions. Només s’havia produït una reunió relativa als límits del terme municipal amb Olivella, que ja havia estat convocada en l’anterior mandat municipal.(àudio)

Villanueva també ha volgut deixar clar que participar en les comissions no pressuposa “dir a tot amén”. Un exemple és la comissió creada per a tractar la gestió de les llars d’infants. Des de CiU es demana que la gestió directa retorni a ser assumida per l’Ajuntament i volen aclarir que ells entenen que aquesta comissió té per objecte parlar de  les llars d’infants de forma integral, “no de com fer el nou contracte d’externalització”.(àudio)

Per CiU, l’equip de govern aprova ordenances i reglaments de participació que després “queden al calaix” i no s’apliquen.(àudio)

Villanueva també ha reiterat que des de CiU s’està avaluant la possibilitat, amb el suport de famílies usuàries, de promoure la convocatòria d’un referèndum per a que els veïns decideixin si la gestió de les llars d’infants ha de tornar a ser assumida per l’Ajuntament, com defensen des de CiU.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí (2)

 

Document Actions