Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU demanda l’empresa que gestiona les escoles bressol d’Olèrdola

El govern municipal no comparteix la demanda i assenyala que en farà el seguiment corresponent

dijous 18 febrer 2016

A través d’un comunicat de premsa adreçat als mitjans de comunicació, el grup municipal de CiU d’Olèrdola ha donat a conèixer que ha demandat a Senfo, l’empresa que gestiona les escoles bressol d’Olèrdola. CiU ha fet saber que el passat mes de novembre presentava una demanda davant de la Inspecció de treball i una altra davant de la Delegació d’Hisenda perquè considera que l’empresa ha incomplert  la legislació laboral.

Segons CiU “aquestes actuacions es van realitzar un cop reconeguts oficialment aquests fets”  en un acord de la Junta de govern local del passat més de setembre. CiU Olèrdola lamenta que l’Ajuntament “no hagi complert amb la seva obligació de respectar i fer respectar la legalitat vigent, en aquest servei bàsic, sense fer res, tot i coneixent els fets des del novembre de 2014”.

CiU també ha demanat que s’estudiï  la responsabilitat  de l’Ajuntament “ per deixadesa de les seves funcions”.

En el comunicat CiU indica que la setmana passada es va produir la primera citació per la presentació de proves a Inspecció de Treball i  ara haurà de ser l’empresa la que haurà d’aportar les seves proves.

El govern municipal ha assenyalat que “aquesta és una demanda  de  CiU Olèrdola contra l’empresa concessionària de les llars d’ infants, Senfo, que no compartim”. El govern ha afegit que “des de l’Ajuntament se’n farà el seguiment corresponent.”

Document Actions