Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU denuncia que el govern incompleix terminis per respondre a les preguntes de l’oposició

CiU valora que el “nou incompliment” demostraria que el govern “no és transparent en la gestió”
A la dreta de la imatge, Josep Sánchez, portaveu de CiU, al costat de l'alcalde, Lucas Ramírez
A la dreta de la imatge, Josep Sánchez, portaveu de CiU, al costat de l'alcalde, Lucas Ramírez

dimecres 27 abril 2016

En un comunicat de premsa, el grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola retreu al govern municipal l’incompliment dels terminis compromesos per a donar resposta a les preguntes presentades per l’oposició en els plens. En el comunicat, CiU indica que en el darrer ple del 29 de març l’equip de govern “va prendre el compromís de donar resposta a les preguntes al ple que presenta l’oposició en un temps màxim de vint dies”. CiU afegeix que es va acceptar que, “si no es podia donar resposta a totes les preguntes, es contestessin les que es poguessin i a la mateixa reunió acordar el temps de resposta a les restants”. Josep Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU, denuncia que a dia d’avui, des del govern no s’ha fet “res del que s’havien compromès” i no han rebut resposta de cap mena.(àudio)

CiU valora que no podien esperar res més perquè el govern “d’incomplir ja ho han fet moltes vegades i en tots els àmbits”.(àudio)

CiU denuncia que algunes de les preguntes fetes fa set mesos no tenen resposta i això demostraria que el govern municipal no és transparent en la seva gestió interna. Una situació que contrasten amb l’obtenció del certificat Infoparticipa al 100% de transparència a la web municipal.(àudio)

El comunicat conclou que “és una falta de respecte al Ple Municipal i de democràcia interna, agafar uns compromisos al ple i no complir-lo. Però noi es pot fer res, tal i com diu el secretari, això són interpretacions de la llei i l’alcalde pot fer el que vol.”

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions