Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU denuncia que no s'han aprovat els nous preus de les escoles bressol comunicats a les famílies

CiU està en contra dels nous preus anunciats i assenyala que “per a més del 50% d’usuaris l’augment és del 100%”

dilluns 23 maig 2016

En un comunicat de premsa, el grup de CiU de l’Ajuntament d’Olèrdola ha volgut denunciar que els nous preus de les escoles bressol que es comuniquen a les famílies “no han estat aprovats”. CiU explica que els nous imports han estat comunicats a les famílies, en el període de preinscripció, a través d’un tríptic i no s’han “publicat a la web”. I és que, segons subratlla CiU, les tarifes vigents són les aprovades fa sis mesos, que anaven d’acord amb la renda. Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU, assenyala que aquests nous preus que es comuniquen a les famílies, l’Ajuntament no els ha aprovat en cap òrgan.(àudio)

CiU està en contra dels preus anunciats, que suposen aplicar una quota fixa de 145 euros  pels infants d’1 a 3 anys. CiU lamenta que es redueixi una hora el servei i que desaparegui la mitja jornada. També fan notar que famílies que aquest curs pagaven 84 euros al mes ara hauran de pagar 145 euros.(àudio)

En el cas d’un nadó que utilitzi el servei de menjador, el cost mensual és de 280 euros. CiU afegeix que “en el tríptic que es dóna a les famílies no posa que no està inclòs el menjar per a nadons i que l’han de portar les famílies”.

CiU considera que “durant la campanya electoral van dir que abaixarien els preus de les escoles bressol” però “un any després tenim un augment per a més del 50% dels usuaris del 100%, el doble”.

Josep Sánchez considerava que el govern ha actuat amb falta de transparència.(àudio)

CiU desitja que l’augment de preus no faci reduir massa la preinscripció  i es pugui mantenir un servei bàsic com són les escoles bressol. Per CiU “és curiós que un partit socialista tingui tan poca sensibilitat social, i s’amagui al darrera de la renda per càpita per justificar un augment de taxes”.

CiU també conclou que amb aquests preus és mentida la congelació d’impostos que anuncia el govern cada vegada que s’aproven les ordenances fiscals. També han indicat que en un any “tenim tres taxes diferents per les escoles bressol”.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions