Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU diu que estan disposats a demostrar als jutjats que el Govern municipal va prevaricar

Josep Maria Sánchez reitera que es va actuar de forma irregular en l’adjudicació del servei de neteja
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dimecres 16 octubre 2013

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat” de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, ha manifestat que si cal el seu grup està disposat a demostrar en un judici que el govern municipal hauria prevaricat en el procés d’adjudicació de la neteja viària. Sánchez subratlla que, més enllà de les valoracions jurídiques, sí que entén que ha quedat clar que l’adjudicació “ha estat irregular”.(àudio)

Recordem que CiU, el passat juliol,va emetre un comunicat de premsa en què valorava que el procés era una evidència “de prevaricació i, en el fons, de corrupció”. Asseguraven que Mas Albornà havia estat pressionada a subrogar treballadors de l’antiga empresa concessionària. Sánchez ha recordat que hi ha pendent un contenciós entre l’Ajuntament i Mas Albornà, l’empresa que va guanyar el concurs però que després va renunciar a prestar el servei. Per CiU, el motiu de la renúncia era el temor a veure’s obligat a subrogar treballadors que no són de la seva empresa, quan les bases del concurs no ho especificaven i l’objectiu de Mas Albornà és la integració laboral de persones amb discapacitat.(àudio)

Sánchez creu que no ha de demostrar “ni al ple ni a la ràdio”, sinó als jutjats, les acusacions. El portaveu del grup municipal posa a disposició dels veïns tota la informació de que disposen per a que puguin consultar-la.(àudio)

Sánchez entén que, per acció o omissió, l’actuació del govern “no ha estat la més adient i ha causat un perjudici al municipi”. Ha assegurat que manté l’oferta “de mà estesa” al govern i ha valorat que “caldria tenir comunicació directa” i no intercanviar-se notes de premsa. En aquest sentit, sobre les crítiques rebudes per una suposada manca d’informació de CiU, aquest grup ha explicat que tenen les seves pròpies fonts i ha defensat que “hauríem d’estar a les Juntes de Govern” . El portaveu de CiU ha recordat que van demanar poder assistir a les reunions de Junta, sense rebre cap retribució.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions