Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU manté les seves acusacions i ara qualifica de “prepotent i cacic” l’actuació del govern

Assenyalen que no es retractaran “del que han dit i escrit” sobre l’adjudicació de la neteja viària
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU
Josep Maria Sánchez, portaveu del grup municipal de CiU

dijous 10 octubre 2013

El grup municipal de CiU, a través d’un comunicat de premsa, ha respost a la carta pública que Alternativa per Olèrdola va donar a conèixer la setmana passada. Recordem que en la carta Alternativa emplaçava a CiU a rectificar públicament les seves manifestacions sobre el procés d’adjudicació de l’empresa de neteja viària. En aquell primer comunicat de CiU, de mitjans de juliol, es valorava el procés com a un evident “acte de prevaricació i, en el fons, de corrupció”. De no produir-se aquesta rectificació en 15 dies, ApO anunciava que portarien el cas al jutjat.

En la nota d’aquesta setmana, CiU vol deixar ben clar “que no ens retractarem del que hem dit i escrit”. L’escrit l’inicia CiU recordant que la nota de premsa sobre el concurs de neteja la va elaborar el grup municipal de CiU i expressen la seva sorpresa perquè “s’amenacés” a una persona, Anna Molero, que no és regidora i que des de fa uns mesos tampoc és presidenta local de CDC. Per CiU “s’ha volgut atacar a una persona de Moja, amb la salut delicada, per tal de que l’efecte sigui el mateix que va succeir justament fa 11 anys”, en referència a la retirada del projecte de càmping a La Muntanyeta.

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, el portaveu de CiU a l’Ajuntament, Josep Maria Sánchez, explica que el seu grup no es retractarà de les manifestacions fetes en la nota de premsa del 16 de juliol.(àudio)

En la nota d'aquesta setmana, CiU assenyala que com a força a l’oposició al consistori, entre altres coses li toca “denunciar situacions com les que s’han produït en l’afer de Mas Albornà”. En el comunicat, CiU assegura que “quan vàrem fer la nota de premsa ens vàrem informar, òbviament no a través de l’equip de govern” , per afegir que “si vàrem dir el que vàrem dir era perquè n’estàvem convençuts i seguim tenint molt clar que es va actuar d’una forma prepotent i cacic”.

El redactat de CiU fa notar que Mas Albornà “està ubicada al municipi d’Olèrdola i dóna servei a tots els ajuntaments de la comarca que tenen el servei de neteja externalitzat a excepció del d’Olèrdola, per tant és de suposar que saben com funcionen aquesta mena de concursos però no esperaven aquest cop baix de l’equip de govern olerdolenc”. Sánchez creu que el procediment va ser “irregular”. (àudio)

Per CiU, una mostra de la política d’ApO és el fet que el Casal d’Avis de Moja comuniqués a CiU que deixés de repartir roses al Casal d’Avis per Sant Jordi. En el comunicat , CiU recorda que la presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, és mare de l’alcalde, Josep Tort.

Sánchez subratlla que han volgut criticar una manera de fer del govern i lamentava que l’intercanvi de notes de premsa creï “ més divisió”.(àudio)

El portaveu del grup municipal de CiU ha defensat que l’actuació a l’Ajuntament es faci de manera col·legiada i comptant amb la participació de CiU.

Escolta l'entrevista a Josep Maria Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions