Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU espera que el govern respecti la voluntat veïnal en la reforma de la plaça Anselm Clavé

En una reunió feta divendres, CiU assegura que el govern es va comprometre “a no fer res que els veïns no volguessin”
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU
Josep Sánchez, portaveu del grup de CiU

dimecres 06 abril 2016

En una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola, el portaveu del grup municipal de CiU a l’Ajuntament, Josep Sánchez, ha manifestat que el govern municipal “ha entès la postura dels veïns” i ha acceptat fer un nou projecte de  reforma de la plaça Anselm Clavé de Sant Miquel que reculli la posició veïnal. Així ho ha resumit Sánchez valorant la reunió que divendres convocava el govern municipal amb veïns i que també va comptar amb l’assistència de representants dels grups de l’oposició.

Sánchez ha fet una valoració positiva perquè de la reunió es va concloure que l’Ajuntament “no faria res que els veïns no volguessin”. El portaveu de CiU, amb tot, també lamentava que el govern no assumís la seva responsabilitat a l’hora de respondre una instància dels veïns crítica amb el projecte inicial, presentada el juliol de 2015, quan l’actual govern ja havia pres possessió.(àudio)

La reforma de la plaça Anselm Clavé de Sant Miquel ha tingut diferents plantejaments. Segons indica Sánchez, a la reunió de divendres es va presentar una proposta nova que recolliria el reasfaltat, un pas elevat i la millora de la xarxa d’aigua.(àudio)

A CiU li hagués agradat que de la reunió de divendres s’aixequés acta per així formalitzar el compromís. (àudio)

Sánchez espera que el govern presenti de nou un projecte que satisfaci els veïns però advertia que existeixen precedents recents a l’Ajuntament de compromisos adquirits per part del govern municipal “ que després no es compleixen”.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions