Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU fa una enquesta per recollir les opinions dels veïns d’Olèrdola

Josep Sánchez, candidat a l’alcaldia, assegura que l’enquesta serà “la base del programa electoral”
Josep Sánchez, candidat de CiU
Josep Sánchez, candidat de CiU

dilluns 16 març 2015

Durant aquesta setmana CiU preveu acabar de completar una enquesta a tots els nuclis del municipi per a recollir les opinions dels olerdolencs. L’enquesta té el propòsit de saber directament les necessitats que plantegen els veïns, els seus suggeriments i propostes, per avaluar-les i poder-les incorporar al programa que presenti CiU a les eleccions municipals d’aquest mes de maig. Josep Sánchez, candidat a l’alcaldia d’Olèrdola per CiU, indicava que l’enquesta “és la millor opció” per després poder fer el programa de CiU partint de les opinions dels veïns. (àudio)

L’enquesta és oberta i incorpora espais perquè els veïns expressin qualsevol opinió que considerin convenient traslladar a CiU. (àudio)

Sánchez explicava que “en menys de 15 dies” farà una presentació oficial de la seva candidatura. El candidat a l’alcaldia per CiU considera del tot normal la seva assistència a la presentació de la candidatura d’ERC i manifesta que té la intenció d’anar a la resta de presentacions  públiques que es facin perquè ”no hi ha cap enemic i l’objectiu comú  és treballar per Olèrdola”. (àudio)

Aquest dissabte Sánchez participava en un acte de formació convocat per CiU per a candidats de la comarca, realitzat al local de la Societat de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

Document Actions