Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU farà cada mes una reunió oberta en un dels nuclis d’Olèrdola per recollir suggeriments veïnals

Preveuen convocar-les a partir de març i busquen traslladar als veïns la feina que fa el grup i recollir propostes
Vanesa López, regidora de CiU
Vanesa López, regidora de CiU

dimecres 10 febrer 2016

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola ha anunciat que cada mes convocarà una reunió oberta en un dels pobles o urbanitzacions del municipi per informar els veïns i recollir  suggeriments. Aquestes assemblees veïnals tenen el propòsit d’exposar directament la feina que fa CiU a l’Ajuntament  i amplia els canals que ofereix CiU als veïns per a posar-se en contacte amb el seu grup municipal, tal i com explicava la regidora de CiU a l’Ajuntament d’Olèrdola, Vanesa López.(àudio)

López defensava que sempre és bo que els regidors mantinguin la comunicació i el diàleg amb els veïns.  Després de passar els actes de Carnaval, la primera de les reunions veïnals la preveuen convocar durant el mes de març.(àudio)

Un dels continguts que exposaria CiU en aquestes trobades mensuals, obertes a la participació de tothom,són les instàncies que el grup presenta a l’Ajuntament reclamant millores en espais públics del municipi. Vanesa López indicava que les instàncies posen en evidència “la deixadesa” d’alguns dels espais públics i moltes es centren en millorar el manteniment de places i equipaments públics.(àudio)

Com a exemple del resultat que CiU està obtenint en aquesta feina de presentació d’instàncies, Vanesa López situava haver aconseguit que es reparessin humitats  al consultori de Sant Pere Molanta  o bé la reparació de la marquesina de la parada de bus en aquest poble.

El grup de CiU reitera que estan oberts a atendre a qualsevol veí. Per a posar-se en contacte amb aquesta formació, les persones interessades tenen a la seva disposició el facebook ciuolerdola, l’adreça de correu electrònic ciuolerdola2015@gmail.com, el twitter ciuolerdola o bé el watsapp 654 20 70 28.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions