Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU no rectifica les acusacions llençades de prevaricació

Per CiU, el govern pretenia que es digués “que tot ho fan bé”i una declaració així “és impossible que la signem”
CiU criticava el procés d'adjudicació de la neteja viària.(imatge d'arxiu)
CiU criticava el procés d'adjudicació de la neteja viària.(imatge d'arxiu)

dimecres 27 novembre 2013

Tot apunta que ApO-PM presentarà una querella contra CiU per injúries. Els darrers intents per a evitar-ho s’han resolt sense entesa. El grup municipal de CiU no accepta la proposta de rectificació que ApO-PM els hi ha adreçat per a evitar recorre als tribunals. Segons ha explicat Mari Carme Villanueva, regidora de CiU, l’advocat d’ApO-PM els hi feia arribar una proposta de rectificació que era “impossible que poguéssim signar”. Segons Villanueva, ApO-PM pretenia que CiU digués que el govern municipal“ho fa tot bé”.(àudio)

Recordem que, en data de 16 de juliol, el grup d’Olèrdola de CiU manifestava en una nota de premsa que les actuacions derivades de l’adjudicació del servei de neteja eren “l’evidència d’un acte de prevaricació i en el fons de corrupció”. ApO-PM demanava una rectificació pública en una carta oberta, tenint en compte també que en la nota de CiU es diu que són“ mètodes habituals de l’equip de govern” i s’ al·ludeix directament amb nom i cognoms a persones de l’equip de govern. Des d’ApO també s’assenyalava que aquestes acusacions es feien “sense aportar la més mínima prova al respecte” perquè “en cap cas existeixen”.

Mari Carme Villanueva reconeix que CiU es va equivocar perquè davant algunes expressions havia d’haver inclòs la paraula “pressunta”. La regidora, amb tot, es ratifica en què les manifestacions que feia el seu grup estaven contrastades i el fons era cert. CiU assegura que volen evitar que es “judicialitzi” la vida municipal, però la rectificació que vol ApO no la poden acceptar.(àudio)

Segons CiU, l’alcalde ha dit a Josep Maria Sánchez que hi ha molts casos de l’època de govern de CiU a Olèrdola “que podria treure”. Mari Carme Villanueva valorava que aquesta actitud de l’alcalde era ser un ciutadà poc responsable.(àudio)

El grup municipal de CiU està convençut que, de presentar-se la querella, no tenen res a témer perquè “no han dit res que no sigui veritat”.

Escolta l'entrevista a Mari Carme Villanueva, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i (2)

 

Document Actions