Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU Olèrdola activa un número de whatsapp

Té el propòsit de saber directament les necessitats que plantegen els veïns, els seus suggeriments i propostes

dijous 16 abril 2015

 

CiU Olèrdola posa a disposició de tots els veïns un nou mitjà per poder fer arribar a aquesta formació política dubtes, propostes, preguntes o suggeriments . És un número de telèfon amb whatsapp, al que poden enviar tant missatges SMS, com establir conversa per l’aplicació whatsapp. El número de telèfon és el 654207028 , i ja és operatiu.

CiU destaca que “aquesta és una nova eina per acostar-nos als nostres veïns, i aprofitar les grans oportunitats que ens donen les noves tecnologies de la comunicació”. Els membres de CIU Olèrdola “apostem per les noves tecnologies com a eines de comunicació, participació i col·laboració amb tots els veïns del nostre municipi”.

Aquesta és una forma “directa, econòmica, ràpida i a l’abast de tothom , per fer arribar al grup de CiU Olèrdola, les seves inquietuds, o les informacions que creguin convenients”.

Des de CiU s’anima a tothom  a utilitzar aquesta nova eina, que s’afegeix a  anteriors ja operatives, com facebook, twitter i el correu electrònic.

Al igual que l’enquesta, o el e-mail, el WhatsApp té el propòsit “de saber directament les necessitats que plantegen els nostres veïns, els seus suggeriments i propostes, per avaluar-les i poder-les incorporar al programa electoral que presentarem a les eleccions municipals d’aquest mes de maig”.

Les altres vies de comunicació existents amb el  grup són:

E-mail: ciuolerdola2015@gmail.com

Facebook: CIU OLERDOLA

Twitter: @ciuolerdola

Document Actions