Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU presenta aquest diumenge la seva candidatura a Olèrdola

Serà a les 7 de la tarda, al local de la Societat de Sant Pere, i es donarà a conèixer la totalitat de la llista
Josep Sánchez, candidat de CiU
Josep Sánchez, candidat de CiU

dimecres 25 març 2015

Continua el degoteig a Olèrdola dels actes relacionats amb els preparatius de les eleccions municipals. Si durant les darreres setmanes s’han fet actes públics de presentació de l’alcaldable d’ERC i de la llista d’ApO, aquest cap de setmana toca el torn de CiU. La presentació de la candidatura d’aquesta formació s’ha programat  a les 7 d ela tarda d’aquest diumenge, a la sala de la  Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta. Josep Sánchez, candidat a l’alcaldia per CiU, confirmava que en l’acte es comptarà amb la intervenció de Francesc Olivella, president del Consell Comarcal, i es donarà a conèixer la totalitat de la llista.(àudio)

Josep Sánchez definia la candidatura com a “jove i il.lusionada” , que compta també amb gent amb experiència i “ganes de guanyar”. (àudio)

Aquests dies des de CiU s’està completant el procés de distribució d’enquestes al municipi per recollir opinions de veïns de tots els nuclis. Aquesta setmana es preveu acabar el repartiment de les enquestes a Daltmar i ja s’han rebut les primeres respostes. Josep Sánchez anunciava que algunes de les propostes formulades pels veïns s’incorporaran al programa de CiU. (àudio)

L’acte d’aquest diumenge és obert a tothom i es clourà amb un piscolabis pels assistents.

Escolta l'entrevista a Josep Sánchez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions