Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CiU presenta una llista àmpliament renovada, compromesa amb la “igualtat i unitat” d’Olèrdola

De l’actual grup municipal, només repeteix Mari Carme Villanueva entre les 6 primeres posicions
Josep Sánchez, acompanyat de la resta d'integrants de la llista, durant la presentació
Josep Sánchez, acompanyat de la resta d'integrants de la llista, durant la presentació

dilluns 30 març 2015

Amb el propòsit de construir un projecte de “compromís, igualtat i unitat”, CiU  presenta a Olèrdola una llista àmpliament renovada. En l’acte de presentació de la candidatura, celebrat aquest diumenge a la tarda al local de la Societat de Sant Pere Molanta, es va poder desvetllar que només Mari Carme Villanueva repetia de l’actual grup municipal de CiU entre les 6 primeres posicions de la llista. Ocuparà el segon lloc de la candidatura. La resta de persones situades en aquestes ubicacions capdavanteres no tenen experiència com a regidors. És el cas del mateix cap de llista, Josep Sánchez; així com de la número 3, Vanesa López, de Sant Pere Molanta; del número 4, Juan Alberto Moreno, de Can Trabal; del 5è de la llista, Sergi Martínez, de Moja; o bé de Clara-Albina Gual, veïna de Sant Pere Molanta que ocupa el lloc 6è. L’actual regidor Josep Lluís Acedo, veí de Moja, és el 7è; Aina Zapater, de Sant Pere Molanta, ocupa la 8a posició. El lloc número 9 és per Felipe Romero, de Can Trabal. La posició 10à l’ocupa una altra regidora actual de CiU, Rosa Pérez, de Daltmar; tancant en 11a posició José Fernández, de Can Trabal. Els cinc suplents presentats de la llista de CiU són tres veïns més de Sant Pere Molanta: Pere Montserrat, Mar Montserrat i M. Cinta Bertran; un veí de Moja, Xavi Pellisa; i Joan Montané, veí de la Serreta. Dels 16 noms que formen la llista, incloent l’apartat de suplents, fins a 7 són de Sant Pere Molanta; 3 de Can Trabal; 3 de Moja; 1 de Daltmar; 1 de Sant Miquel i 1 de la Serreta.presentaciCiU2.JPG

Josep Sánchez, nou alcaldable de CiU, va iniciar el seu parlament fent un reconeixement a la feina feta per part de l’actual grup municipal de CiU, valorant que havia fet una bona tasca però “dura i amb poca transcendència pública”. També va assenyalar que en aquests moments “en què les notícies de corrupció no faciliten la incorporació de noves persones” calia reivindicar que en la majoria de casos les persones que es dediquen a la política ho fan de manera honesta.

El cap de llista de CiU va reivindicar un ajuntament proper, que entengui els petits problemes diaris. De manera especial va defensar que calia tenir cura de les 56 associacions registrades que formen part dels teixit associatiu del municipi “actuant amb rapidesa i sent resolutiu” en el seu recolzament. També va considerar que l’Ajuntament té la responsabilitat de prestar els serveis bàsics “i no sempre la prestació i la gestió externa és millor”.

Jugant amb les sigles de CiU, Sánchez va resumir el projecte de la formació a Olèrdola com un projecte de “Compromís, d’Igualtat i d’Unitat”. Compromís, va afegir, amb els més desafavorits, amb la participació, o pels desocupats. Igualtat “en els serveis, en les subvencions, en les inversions i en el tracte”. I unitat “entre els nuclis, entre veïns i en els sentiments”. Per CiU, Olèrdola “ha de recuperar la seva identitat com a municipi”, mantenint cada nucli aquelles particularitats que li fan ser especial però sentint la dita “Olèrdola, el bressol del Penedès, que ens unia a tots”.

Sánchez definia l’equip que encapçala com a “il.lusionat i amb ganes de treballar pel municipi” i reiterava aquest compromís de treballar per la igualtat i unitat d’Olèrdola.(àudio)

Mari Carme Villanueva, número dos de la llista, posava l’accent en què aquesta llista renovada suposa actualitzar el treball que sempre ha defensat CiU a favor de la unitat del municipi. (àudio)

Vanesa López, de 35 anys, és la tercera  de la llista. Coneguda al municipi com a membre activa del grup Gatzara Country i del Formiguer, indicava que podia contribuir a aportar “noves maneres de treballar”. (àudio)

El quart de la llista, Juan Alberto Moreno, té 46 anys i és col·laborador de l’Àrea de Cultura de Can Trabal. Un dels propòsits de CiU, segons resumia, és el de resoldre els problemes de les urbanitzacions com Can Trabal “i que deixin d’estar abandonades”.(àudio)

Sergi Martínez és el cinquè a la llista. Aquest veí de Moja, de 39 anys,porta 12 vinculat al grup de CiU a Olèrdola. Resumia que la candidatura barreja experiència i renovació i és “representativa de tots els nuclis”.(àudio)

Per motius d’agenda, la presentació no va comptar amb l’anunciada intervenció de Francesc Olivella, president del Consell Comarcal, i  va finalitzar amb un piscolabis pels assistents. Entre el públic, hi havia una àmplia representació de la llista d’ERC, incloent la seva alcaldable, Fina Mascaró.

Escolta les entrevistes a Josep Sánchez, Vanesa López, Juan Alberto Moreno, Sergi Martínez i Mari Carme Villanueva, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions